Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μητέρα έφτιαξε το γάλα του μωρού της με… βότκα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έστειλε το βρέφος στο νοσοκομείο.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένα μωρό έξι εβδομάδων από το Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ επειδή η μητέρα του κατά λάθος του έφτιαξε γάλα χρησιμοποιώντας βότκα!

Τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του βρέφους ήταν 0.294, μεγαλύτερα ακόμα και από το τριπλάσιο του νόμιμου επιτρεπτού ορίου για έναν ενήλικο οδηγό.

Η αστυνομία εκτιμά πως επρόκειτο για λάθος και πως οι γονείς του μικρού κοριτσιού δεν θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για το περιστατικό.

Η μητέρα του μωρού αφηγήθηκε πώς γέμισε ένα μπουκάλι με νερό με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να φτιάξει το γάλα του μωρού. Το άφησε στον πάγκο της κουζίνας και βγήκε από το δωμάτιο.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού μπήκε στην κουζίνα, άδειασε το μπουκάλι και το γέμισε με βότκα, με σκοπό να το πάρει μαζί του στο σπίτι ενός φίλου.

Όταν η μητέρα επέστρεψε στην κουζίνα, έβαλε το υγρό του δοχείου, που νόμιζε πως είναι νερό, στο μπιμπερό το μωρού, έριξε γάλα σκόνη και τάισε τη μικρούλα.

Οι γονείς συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί όταν το μωρό άρχισε να έχει παράξενη συμπεριφορά.

«Τότε άρχισαν οι αλληλοκατηγορίες», περιέγραψε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο 22χρονος πατέρας και η μητέρα του κοριτσιού άρχισαν να τσακώνονται, στη συνέχεια έφτασαν στο σπίτι συγγενείς, η αστυνομία και ασθενοφόρο και το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.