Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Περίεργη υπόθεση απαγωγής μητέρας και παιδιού στη Λάρνακα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρέθηκε σε παιδική χαρά το 2χρονο παιδάκι.

Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση απαγωγής 21χρονης μητέρας από τον 22χρονο πρώην σύντροφό της εκτυλίσσεται από το πρωί στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας Πάμπο Ζαχαρίου η Αστυνομία έχει εξακριβώσει ότι το 2χρονο αγοράκι που είχε απαχθεί μαζί με τη μητέρα βρίσκεται με ξαδέρφη της μητέρας σε πάρκο στη Λάρνακα και είναι καλά στην υγεία του.

Το παιδάκι δεν είναι παιδί του φερόμενου απαγωγέα τελικά, αλλά άλλου πρώην συντρόφου της μητέρας.

Επίσης, η Αστυνομία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον φερόμενο απαγωγέα και τη φερόμενη απαχθείσα οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι είναι καλά, δεν υπάρχει θέμα απαγωγής και ότι βρίσκονται κάπου «για να μιλήσουν».

Ωστόσο, και σύμφωνα με την καταγγελία 20χρονου που βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου εισέβαλαν ο 21χρονος μαζί με άλλους δύο φίλους του, η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον των τριών προσώπων. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του 20χρονου ασκήθηκε βία και έγινε απαγωγή της μητέρας και του 2χρονου αγοριού και ίσως έγινε απειλή με όπλο.

Παρά ταύτα, σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου ο φερόμενος απαγωγέας και η φερόμενη απαχθείσα πριν την απαγωγή είχαν συνομιλία στο διαμέρισμα και ήπιαν μαζί και χυμό. Η Αστυνομία αναμένει τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, τα τρία πρόσωπα και τη 21χρονη, να παραδοθούν ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Ο φερόμενος ως απαγωγέας είναι άτομο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις 9π.μ., όταν σύμφωνα με καταγγελία Ελληνοκύπριου, άλλος Ελληνοκύπριος εισέβαλε μαζί με φίλους του στο διαμέρισμα όπου ο ίδιος διέμενε με την πρώην σύντροφο του εισβολέα και προτάσσοντας όπλο απήγαγε τη γυναίκα μαζί με το δίχρονο παιδί της και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού πρώτα τον χτύπησαν. Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της γυναίκας και του παιδιού. Η γυναίκα έχει ακόμη ένα μεγαλύτερο παιδί το οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν με τη μητέρα της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.