Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Εντολή κατεδάφισης… κουκλόσπιτου!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τοπικό συμβούλιο στη Βρετανία απέρριψε αίτηση έκδοσης άδειας για την τοποθέτησή του.

Οι Michael Heron και Jenna Hulme από τη Βρετανία πλήρωσαν περίπου 330 ευρώ για το εικονιζόμενο σπίτι- μικρογραφία, που είναι το παιχνίδι για την ενός έτους κόρη τους Remie και τον 4χρονο γιο τους Jacob.

Το συναρμολόγησαν, το τοποθέτησαν στον κήπο τους και περίμεναν να δουν τα παιδιά τους να το απολαμβάνουν.

Το τοπικό συμβούλιο στο Oldham, ωστόσο, όπου ζει η οικογένεια, αποφάσισε πως το σπίτι δεν έχει… άδεια, και όταν η άδεια ζητήθηκε, η τοπική αρχή έκρινε πως το παιχνιδόσπιτο συνιστά «μη αποδεκτή προσθήκη» και πρέπει να φύγει.

Η οικογένεια λέει πάντως πως το σπίτι δεν θα «κατεδαφιστεί» χωρίς μάχη.

Όλα ξεκίνησαν όταν γείτονας της οικογένειας κατέθεσε καταγγελία για την… ανέγερση του παιχνιδόσπιτου. Έτσι οι δύο γονείς αναγκάστηκαν να ζητήσουν… άδεια για την τοποθέτησή του. Στη συνέχεια η αίτησή τους… απορρίφθηκε!

«Δεν έχουμε πίσω κήπο και προφανώς τα παιδιά είναι πολύ μικρά για να παίζουν έξω. Το σπίτι είναι ένα μέρος ασφαλές και διασκεδαστικό ώστε να παίζουν στον κήπο. Η όλη κατάσταση είναι αστεία», λέει ο Michael.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως ένα παιχνιδόσπιτο γίνεται τόσο σοβαρή υπόθεση. Το συμβούλιο λέει πως υπάρχουν κανόνες σχετικά με το τι κτίσματα μπορούν να αναγερθούν στο μπροστινό μέρος των σπιτιών αλλά εμείς δεν έχουμε πίσω κήπο», συνεχίζει.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.