Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Αιτήσεις αναπληρωτών για το Γυμνάσιο του Καταστήματος Κράτησης Αυλώνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρεται στην εγκύκλιο για υποψήφιους σε Ειδικά Καταστήματα Κράτησης Νέων.

Μέχρι τις 7 Αυγούστου μπορούν οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04(01, 02, 04, 05), ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ11, ΠΕ16 ή ΤΕ16 και ΠΕ19-20 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για εργασίας ως αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις το οποίο λειτουργεί εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα καθώς και τα δικαιολογητικά που επιβεβαιώνουν τα όσα αναγράφονται σε αυτό σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια.

Οι αιτήσεις κατατίθενται έως και τις 7 Αυγούστου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 9-11, 15344, Γέρακας Αττικής) και ώρες 09.00-12.00.

Τα κριτήρια κατάρτισης των πινάκων υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών για τις ανάγκες του εν λόγω σχολείου κατά σειρά προτεραιότητας έχουν ως εξής:

1. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην σχολική ψυχολογία και διδακτική εμπειρία σε σχολεία που λειτουργούν εντός των Ειδικών Καταστημάτων Κράτησης Νέων.

2. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και διδακτική εμπειρία σε σχολεία που λειτουργούν εντός των Ειδικών Καταστημάτων Κράτησης Νέων.

3. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο του κλάδου ή της ειδικότητας και διδακτική εμπειρία σε σχολεία που λειτουργούν εντός των Ειδικών Καταστημάτων Κράτησης Νέων.

4. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο του κλάδου ή της ειδικότητας και διδακτική εμπειρία σε σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

5. Διδακτική εμπειρία σε σχολεία που λειτουργούν εντός των Ειδικών Καταστημάτων Κράτησης Νέων.

6. Διδακτική εμπειρία σε σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

7. Διδακτική εμπειρία σε τάξεις υποδοχής ή φροντιστηριακά τμήματα.

8. Προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού, που προβλέπεται στις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 9 του ν. 3848/2010

Τι αναφέρεται στην εγκύκλιο αναπληρωτών για τα Ε.Κ.Κ.Ν

Σημειώνουμε ότι για τους υποψήφιους για τα Ειδικά Καταστήματα Κράτησης Νέων αναφέρονται στην εγκύκλιο αναπληρωτών τα ακόλουθα:

Υποψήφιος σε έναν (1) ή περισσότερους κλάδους και σε Ειδικά Καταστήματα Κράτησης Νέων (Ε.Κ.Κ.Ν.). α. Σε περίπτωση πρόσληψης υποψήφιου εκπ/κού ως αναπληρωτή με πλήρες ωράριο σε Ε.Κ.Κ.Ν., αναστέλλεται η υποψηφιότητά του στους πίνακες της Γενικής Εκπαίδευσης για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του διδακτικού έτους.

Σε περίπτωση μη ανάληψης υπηρεσίας ή παραίτησης του εκπ/κού από τα Ε.Κ.Κ.Ν., ο εκπαιδευτικός δεν διαγράφεται από τους πίνακες αναπληρωτών του επόμενου σχολικού έτους, είναι, δε, δυνατή, κατόπιν σχετικής αίτησής του, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία μη ανάληψης ή παραίτησης, η επανενεργοποίηση της αίτησής του για πρόσληψη ως αναπληρωτή σε σχολεία γενικής εκπ/σης για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του διδακτικού έτους.

Σε περίπτωση πρόσληψης υποψήφιου εκπ/κού ως αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο σε Ε.Κ.Κ.Ν., παραμένει ενεργή η υποψηφιότητά του για πρόσληψη ως αναπληρωτή με πλήρες ωράριο στους πίνακες της γενικής εκπαίδευσης για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του διδακτικού έτους.

β. Σε περίπτωση πρόσληψης υποψήφιου εκπ/κού ως αναπληρωτή με πλήρες ή με μειωμένο ωράριο σε σχολεία γενικής εκπ/σης, παραμένει ενεργή η υποψηφιότητά του για πρόσληψη ως αναπληρωτή στα Ε.Κ.Κ.Ν.. Εφόσον, δε, ο εκπ/κός παραιτηθεί, προκειμένου να αναλάβει υπηρεσία σε Ε.Κ.Κ.Ν., ουδεμία κύρωση έχει για την επόμενη σχολική χρονιά. Σε ενδεχόμενη, όμως, παραίτησή του στη συνέχεια και από το Ε.Κ.Κ.Ν., δεν έχει δικαίωμα εκ νέου ενεργοποίησης των αιτήσεών του στους πίνακες γενικής εκπ/σης. Δείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος...ΕΔΩ!


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.