Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο με τον ομφάλιο λώρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μόλις μίας ημέρας αγοράκι εντοπίστηκε σε καρότσι κοντά σε εκκλησία.

Ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε χθες εγκαταλελειμμένο σε καροτσάκι σε δρόμο του Λος Άντζελες.

Κάτοικοι της περιοχής είδαν το καρότσι που βρισκόταν κοντά σε μια εκκλησία το βράδυ της Δευτέρας, νόμιζαν όμως ότι ήταν άδειο. Τελικά, την επόμενη ημέρα, διαπιστώθηκε ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν ένα νεογέννητο, από το οποίο δεν είχε κοπεί ούτε ο ομφάλιος λώρος, και κλήθηκε η αστυνομία.

Ο Άλεξ Ντίαζ, ο άνδρας που εντόπισε το καρότσι αρχικά και το αγνόησε νομίζοντας ότι ήταν άδειο, πλησίασε ξανά την επόμενη ημέρα και είδε σε αυτό το βρέφος, που εκτιμάται πως ήταν μόλις μίας ημέρας τη στιγμή εκείνη.

«Όταν πλησίασα το καρότσι, έλεγα: ελπίζω να μην το έχει κάνει κάποιος αυτό, ελπίζω να μη βρω μέσα ένα μωρό. Έκανε πολύ ζέστη. Το μωρό ίδρωνε, οι πυτζάμες του ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Ήταν τρομερό», δήλωσε ο Ντίαζ.

Η αστυνομία ψάχνει αυτόπτες μάρτυρες και ελπίζει να βρει στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας των επιχειρήσεων της περιοχής προκειμένου να εντοπίσει τη μητέρα του μικρού αγοριού.

Σημειώνεται πως το Λος Άντζελες έχει ψηφίσει τον νόμο της «Ασφαλούς Παράδοσης», ο οποίος επιτρέπει σε γονείς ή κηδεμόνες να παραδίδουν τα παιδιά τους σε νοσοκομεία ή σταθμούς της πυροσβεστικής, υπό την προϋπόθεση να μην είναι πάνω από τριών ημερών και να μη φέρουν σημάδια κακοποίησης.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.