Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Απειλούσε να αυτοκτονήσει λόγω μοναξιάς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το αδιέξοδο μιας 14χρονης από την Κίνα.

Το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πόλη, έγινε αφόρητο για μια έφηβη Κινέζα η ακραία μοναξιά της οποίας την οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας. Η 14χρονη Xiao Mei, όπως γράφει το People’s Daily Online, κάθισε στο περβάζι του παραθύρου έξω από το διαμέρισμα όπου ζει με την οιοκογένειά της, στον έβδομο όροφο, στο Chongqing στη δυτική Κίνα.

Η νεαρή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε φτάσει σε κρίσιμο σημείο όταν οι γονείς της της αρνήθηκαν να επιστρέψει στο παλιό τους σπίτι, στο Yunnan, νοτιοδυτικά της Κίνας με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Η τοπική αστυνομία, κλήθηκε στο συμβάν γύρω στις 07:50 το πρωί και όταν έφτασε στο σημείο, τουλάχιστον 200 άτομα παρακολουθούσαν την νεαρή που απειλούσε να πηδήξει.

Η 14χρονη, έπειτα από τουλάχιστον μια ώρα διαπραγματεύσεων, είπε στους ένστολους ότι ήταν εσωστρεφής και ότι σπάνια μιλούσε με τους γονείς της ενώ οι χαμηλοί βαθμοί στο σχολείο «εξουδετέρωσαν» την αυτοπεποίθησή της. Εξαιτίας της εσωστρέφειάς της, είχε βρει παρηγοριά στο διαδίκτυο… Η νεαρή κατέβηκε από το περβάζι και οι γονείς της πείστηκαν επισκέπτονται το παλιό τους σπίτι κάθε καλοκαίρι.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.