Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Αγόρι βρέθηκε να κρέμεται από το κεφάλι του σε διαμέρισμα 3ου ορόφου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το απίστευτο συμβάν κατέγραψε περαστικός με το κινητό του.

Περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που ένα μικρό αγοράκι έμεινε κρεμασμένο από το κεφάλι του, αφού είχε πρώτα πέσει από το διαμέρισμά του στον τρίτο όροφο.

Η εικόνα είναι πραγματικά τρομακτική. Με κάποιο τρόπο, το αγόρι κατάφερε να περάσει το σώμα του από το κάγκελα, ωστόσο το κεφάλι του σφήνωσε.

Οι περαστικοί που έβλεπαν τι είχε συμβεί, προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα, όμως γρήγορα διαπίστωσαν ότι δεν ήταν κανείς στο σπίτι.

Ευτυχώς, ένας γενναίος γείτονας έσωσε το μικρό αγόρι. Κατάφερνε να σκαρφαλώσει από την άκρη του κτιρίου, που ήταν και το μοναδικό σημείο πρόσβασης στο μπαλκόνι, για να σώσει το τρομοκρατημένο παιδί.

Έτσι, ο Χουάνγκ Βέι δεν το σκέφτηκε και πολύ και σκαρφάλωσε. Έβγαλε τα γυαλιά και τα παπούτσια του και δε σκέφτηκε καν τον κίνδυνο, πριν ξεκινήσει την επικίνδυνη ανάβαση.

Στο βίντεο διακρίνεται ο κ. Βέι που καταφέρνει να ανέβει στα κάγκελα των χαμηλότερων ορόφων, πριν φτάσει στο σημείο που βρίσκεται το άτυχο αγόρι.

Εν τω μεταξύ, οι γείτονες καλούν την αστυνομία και βάζουν ένα τεράστιο σεντόνι κατά μήκος του εδάφους για να χρησιμοποιηθεί ως δίχτυ προστασία σε περίπτωση που ο άντρας και το παιδάκι πέσουν.

Οι γονείς του αγοριού έσπευσαν σπίτι και ο κ. Βέι κατάφερε να τους δώσει το παιδί από το παράθυρο.

Ευτυχώς, ούτε ο άντρας, αλλά ούτε και το αγόρι έπαθαν κάτι.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό…




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.