Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Διακοπή ρεύματος στα Κύθηρα και Νεάπολη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταστράφηκε πυλώνας της ΔΕΗ από τη φωτιά στη Νεάπολη.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχουν μείνει οι κάτοικοι στα Κύθηρα. Η μεγάλη πυρκαγιά στη Νεάπολη κατέστρεψε ένα μέρος από τους πυλώνες κύριας τροφοδοσίας του νησιού.

Η ΔΕΔΔΗΕ κάνει προσπάθειες αποκατάστασης των πυλώνων τροφοδοσίας οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ του Σαββάτου ή το πρωί της Κυριακής.


----------

Μεγάλη είναι η καταστροφή που έχει προκληθεί στα χωριά ανατολικά της Νεάπολης, όπως Λάχι, Φαρακλό, Αγ. Νικόλαος, Κάμπος, αλλά και στην ίδια τη Νεάπολη, όπου έχουν καταστραφεί αρκετές καλλιέργειες.

Στα περίχωρα της Νεάπολης, στην ευρύτερη περιοχή της κωμόπολης, αλλά και στα Κύθηρα, εδώ και πολλές ώρες έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση, διότι έχουν καεί οι ξύλινοι στύλοι της ΔΕΗ έξω από τη Νεάπολη, ενώ με δυσκολία λειτουργεί το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η ένταση της φωτιάς μέσα στη Νεάπολη ήταν τόσο μεγάλη ώστε περικύκλωσε τα πρώτα σπίτια της κωμόπολης, περιμετρικά το Κέντρο Υγείας, όπως και ένα καινούργιο νηπιαγωγείο της περιοχής, ενώ μέχρι και τώρα καίγονται κοντέινερς του Λιμενικού Σώματος που βρίσκονταν πίσω από το Κέντρο Υγείας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο λιμάνι της Νεάπολης βρίσκονται ασθενοφόρα με γιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς, από το Νοσοκομείο Μολάων, το Νοσοκομείο Σπάρτης και το Κέντρο Υγείας Γυθείου. Στην περιοχή βρίσκεται και ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Γιάννης Καρατζάς.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.