Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Φωτίου: Στόχος να αυξηθούν οι δικαιούχοι της Κάρτας Αλληλεγγύης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Καλά θα ήταν οι εταίροι να χρηματοδοτήσουν τις Κάρτες».

η διεύρυνση των δικαιούχων της Κάρτας Αλληλεγγύης -η οποία έχει ήδη ενεργοποιηθεί για 146.000 οικογένειες- θα επιχειρήσει η κυβέρνηση, όπως δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό MEGA».

«Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους εταίρους ότι αντί να χρηματοδοτούν σακούλες προϊόντων, όπως είναι το ΤΕΒΑ, καλά θα ήταν να χρηματοδοτήσουν τις Κάρτες ώστε να διευρύνουμε τις οικογένειες που μπορούν να πάρουν την κάρτα», είπε χαρακτηριστικά η κ. Φωτίου. Σημείωσε, μάλιστα, ότι είναι ένα από τα αντισταθμιστικά μέτρα, τα οποία θα επιχειρήσει αυτές τις μέρες η κυβέρνηση με τους εταίρους.

Η Κάρτα Αλληλεγγύης -με την οποία μπορούν να γίνονται αγορές από καταστήματα τροφίμων ποσού ύψους από 70 έως 220 ευρώ- εντάσσεται στα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τα οποία έχουν ισχύ εννέα μηνών, με την κ. Φωτίου να τονίζει ότι στόχος είναι τα μέτρα αυτά να ανανεωθούν και να επεκταθούν. Για την κάρτα μετακίνησης διευκρίνισε ότι γίνεται προσπάθεια ώστε μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχει διευθετηθεί και το θέμα αυτό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.