Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ένα καυτό κορίτσι στο κόκπιτ αεροσκάφους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αταξίες στα 30.000 πόδια.

Τον αποκαλούν «άτακτο πιλότο» και όχι άδικα. Κυβερνήτης που εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία του Κουβέιτ, προσκάλεσε στο κόκπιτ μια πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινών προκειμένου να παίξει με τα όργανα του αεροσκάφους, όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα.

Όπως γράφτηκε, ο εν λόγω πιλότος ζήτησε από την εντυπωσιακή και πληθωρικότατη Chloe Mafia να καθίσει στα πόδια του ενώ μάλιστα παρήγγειλε μέχρι και σαμπάνια, κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Βρετανία στη Νέα Υόρκη. Η Mafia, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Chloe Khan, κατέγραψε σε φωτογραφίες τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης και όπως ανέφερε στην Daily Star ο παντρεμένος πιλότος την παρακάλεσε να του δείξει το στήθος της.

Η νεαρή ανέφερε ότι τη σόκαρε η συμπεριφορά του συγκεκριμένου κυβερνήτη ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την Mafia, καυχιόταν και για τις εμπειρίες του με διάφορες αεροσυνοδούς. Όπως τόνισε, ο πιλότος κάλεσε την ίδια και μια φίλη της και όταν η 24χρονη του έκανε λόγο για τους κανόνες και το αν επιτρέπεται να εισέρχονται επιβάτες στο πιλοτήριο, εκείνος απάντησε ότι αυτός θέτει τους κανόνες.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.