Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ανοιχτό το ενδεχόμενο έναρξης δρομολογίων από Πάτρα προς Σάμη και Πισαετό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ζήτησε ο Δρίτσας.
Τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) για την έναρξη ακτοπλοϊκών δρομολογίων από την Πάτρα για Σάμη Κεφαλλονιάς και Πισαετού Iθάκης, ζητεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού, Θοδωρής Δρίτσας.

Το ΣΑΣ αναμένεται να συνεδριάσει για το θέμα αυτό εκτάκτως την Παρασκευή 31/07/2015.

Ο αρμόδιος υπουργός σε ανοιχτή επιστολή του προς τους αρμόδιους φορείς των 3 νησιών, αλλά και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την επανέναρξη της γραμμής που εκτελείτο και παλαιότερο, αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί επιστολές με περιεχόμενο την υποστήριξη επαναλειτουργίας της ακτοπλοϊκής σύνδεσης από δημοτικές κινήσεις, οργανώσεις κομμάτων κι ενώσεις πολιτών.

«Κάθε καλοπροαίρετος αποδέκτης αυτής της επιστολής πιστεύω ότι είναι σε θέση να κατανοήσει ότι υπό τις συνθήκες αυτές η τελική μου απόφαση είναι μια απόφαση που θα πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά ως προς όλες τις παραμέτρους του ζητήματος», δηλώνει ο κ. Δρίτσας και αναφέρει ότι με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον και με κριτήριο τις ανάγκες των πολιτών της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης θα λάβει την τελική του απόφαση εντός του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.