Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Εγκατέλειψαν μωρό τριών ημερών στο δάσος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρέθηκε καλυμμένο με δαγκώματα μυρμηγκιών - ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες.

Έκλαιγε απεγνωσμένα αλλά το κλάμα της δεν το άκουγε κανείς, εκεί που την είχαν εγκαταλείψει, μέσα σε δάσος, έξω από την πόλη Chelyabinsk στη Ρωσία.

Για καλή της τύχη την άκουσε εν τέλει ένας περαστικός ο οποίος έμεινε εμβρόντητος όταν τη βρήκε: η μικρή της φωτογραφίας, μόλις τριών ημερών, είχε εγκαταλειφθεί στη δασώδη περιοχή και βρέθηκε καλυμμένη με «δαγκωματιές» από μυρμήγκια.

Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό ενώ το μωρό δεν θεωρείται πιθανό να είχε επιζήσει για πολύ ακόμα αν δεν την είχε βρει ο άνδρας καθαρά από τύχη, αφού αποφάσισε να κόψει δρόμο ενώ πήγαινε στη δουλειά του.

«Ο άνθρωπος που τη βρήκε άκουσε το κλάμα της και την είδε ξαπλωμένη πάνω σε ένα σωρό φύλλα καλυμμένη από μυρμήγκια. Το παιδί είχε προφανώς εγκαταλειφθεί, δεν υπήρχε κανείς εκεί κοντά κι έτσι ο άνθρωπος την πήρε αγκαλιά και κάλεσε ασθενοφόρο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το μωρό είχε ακόμα πάνω του τον ομφάλιο λώρο και μετά τη θεραπεία του για τα δαγκώματα των μυρμηγκιών η κατάστασή του είναι σταθερή και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Παραμένει για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Chelyabinsk ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τους γονείς της.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.