Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Όταν η θέληση για ζωή είναι πιο δυνατή από κάθε απώλεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ένα χέρι της δεν την εμποδίζει να κρατά τρυφερά τον γιο της - Δείτε φωτογραφίες.

Η Bethany Hamilton έφερε στον κόσμο τον γιο της. Η 25χρονη, επαγγελματίας σέρφερ, και ο σύζυγός της Adam Dirks ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα στο Twitter και μοιράστηκαν με τους followers τους μια από τις πρώτες φωτογραφίες του μικρού αγοριού.

«Είμαστε ευλογημένοι που καλωσορίσαμε τον γιο μας, Tobias, στον κόσμο», έγραψε.

Το ζευγάρι κοιτά με λατρεία το νεογέννητο ενώ η Bethany τον κρατά στο χέρι της.

Σωστά. Στο χέρι της. Γιατί ύστερα από επίθεση καρχαρία στα 13 της, το 2003, η Bethany έχασε το ένα της χέρι. Δεν έχασε όμως στιγμή το κουράγιο της και τη θέληση για ζωή.

Η 25χρονη αναγκάστηκε να αποχωριστεί τη σανίδα της στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης της αλλά δεν σταμάτησε να κολυμπά στον ωκεανό και να κάνει πεζοπορία.

«Είμαι έγκυος 22 εβδομάδων, που σημαίνει πως έχουμε φτάσει σχεδόν στη μέση. Ήταν τρελό όταν ανακαλύψαμε πως θα γίνουμε γονείς. Η ζωή θα αλλάξει και αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε για το ότι θα φέρουμε στον κόσμο ένα μωρό», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, «είναι συναρπαστικό».

Η Bethany είχε εξομολογηθεί πως είναι πιθανό να έχει δυσκολίες με το μωρό έχοντας χάσει το χέρι της. «Μητρότητα με ένα χέρι, το σκέφτομαι… Το ξεχνάω πως έχω ένα χέρι αλλά το να αλλάζω πάνες μπορεί να είναι δύσκολο. Σκέφτομαι όμως πως ζώ τη ζωή μου τώρα, απλώς προσαρμόζομαι στις διαφορετικές καταστάσεις και θα βρω τον τρόπο μου να φροντίζω το μωρό», είχε πει.

Στα 13 της η Bethany δέχθηκε επίθεση καρχαρία με αποτέλεσμα να χάσει το ένα της χέρι και το 60% του αίματός της. Η επιβίωσή της θεωρήθηκε θαύμα.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό και τον ακρωτηριασμό της δεν εγκατέλειψε τα όνειρά της σχετικά με το σέρφινγκ και συμμετείχε σε επαγγελματικούς αγώνες μόλις 4 χρόνια μετά, το 2007.

Η περιπέτεια της ζωής της αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς στο βιβλίο της «Soul Surfer: A True Story of Faith, Family, and Fighting to Get Back on the Board» που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 2011.

Δείτε τις φωτογραφίες

 


 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.