Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Στα πρόθυρα βεντέτας στον Κρουσώνα της Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αιματηρή συμπλοκή για κτηνοτροφικές διαφορές.

«Εμπόλεμο» είναι το κλίμα στον Κρουσώνα μετά το διπλό αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ανάμεσα σε μέλη δύο γνωστών οικογενειών της περιοχής με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην ορεινή κωμόπολη υπό το φόβο νέου «θερμού» επεισοδίου, ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπαθούν να κρατήσουν υπό έλεγχο την κατάσταση. Με φόντο τις κτηνοτροφικές διαφορές που έχουν αιματοκυλήσει οικογένειες και οικογένειες στην Κρήτη, «μίλησαν» για πολλοστή φορά τα όπλα. Οι τραυματισμοί σημειώθηκαν σε δύο διαφορετικές φάσεις ανάμεσα σε μέλη των δύο οικογενειών.

Η πρώτη συμπλοκή οδήγησε στην δεύτερη. Με το που έγινε γνωστό ότι υπήρξε τραυματισμός στα Όρη μετά από καυγά, συγγενής του τραυματία θέλησε να ζητήσει το λόγο από την οικογένεια του δράστη με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και άλλο «πιστολίδι».

Ο άνθρωπος που πήγε να ζητήσει το λόγο για τον τραυματισμό του συγγενή του βρέθηκε και ο ίδιος τραυματισμένος από σφαίρα. Όπως έγραψε το Cretalive, οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, η κατάσταση τους δεν είναι ανησυχητική, ωστόσο υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το τοπίο μέσα από καταθέσεις και αυτοψίες.

Οι Αρχές αναζητούν δύο ακόμα εμπλεκόμενους, οι οποίοι φέρονται να πυροβόλησαν ή κατά άλλες πληροφορίες να «ανταπέδωσαν» τα πυρά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.