Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Φρίκη στο Μεξικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πέντε ανήλικοι λιθοβόλησαν, μαχαίρωσαν και έθαψαν ένα 6χρονο αγοράκι.

Πέντε παιδιά ηλικίας από 11 έως 15 ετών συνελήφθησαν στο βόρειο Μεξικό με την κατηγορία ότι δολοφόνησαν ένα εξάχρονο αγοράκι, αφού το λιθοβόλησαν, το μαχαίρωσαν και το έθαψαν, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Το άψυχο κορμάκι του παιδιού βρέθηκε το Σάββατο, θαμμένο κοντά σε ένα ρυάκι. Ο μικρός είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης, ενώ έπαιζε με τους φίλους του κοντά στο σπίτι τους, στα προάστια της Τσιουάουα, εξήγησαν οι εισαγγελικές αρχές.

Το πτώμα του εντοπίστηκε αφού ανακρίθηκαν δύο 13χρονα κορίτσια, δύο έφηβοι 15 ετών και ένα άλλο αγόρι ηλικίας 11 ετών. Τα παιδιά, που ήταν όλα γειτονόπουλα, έπαιζαν μαζί την περασμένη Πέμπτη όταν τα μεγαλύτερα από αυτά άρπαξαν τον 6χρονο, «τον έδεσαν και του έβαλαν στον λαιμό ένα ξύλο, μισοπνίγοντάς τον», σύμφωνα με την εισαγγελία.

Στη συνέχεια οι πέντε ανήλικοι άρχισαν να πετούν πέτρες στον μικρό που ήταν πεσμένος στο έδαφος, τον μαχαίρωσαν στην πλάτη και, αφού κατάλαβαν ότι ήταν νεκρός, έσυραν το πτώμα του μέχρι το ρυάκι για να το κρύψουν, καλύπτοντάς το με χώματα, φύλλα και ένα νεκρό ζώο.

Τα πέντε παιδιά συνελήφθησαν. Τα δύο 15χρονα αγόρια θα δικαστούν για την πράξη τους ενώ τα τρία μικρότερα παιδιά θα τεθούν υπό την επιτήρηση της υπηρεσίας πρόνοιας.

 

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.