Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Φρικτή δολοφονία οικογένειας ομογενών στις ΗΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μυστήριο καλύπτει το έγκλημα.

Έρευνα διεξάγει η αστυνομία μετά τη φρικτή δολοφονία μιας οικογένειας ομογενών σε μια από τις πιο πλούσιες και καλά φυλασσόμενες περιοχές της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, Ουάσινγκτον.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειας Σαββόπουλου, στο Άρλιγκτον, την προηγούμενη Πέμπτη. Οι αρχές εντόπισαν μέσα στο σπίτι 4 πτώματα: τους Σάββα και Έιμυ Σαββόπουλου, τον 10χρονο γιο τους και την οικιακή βοηθό.

Ωστόσο, η αστυνομία εντόπισε στα πτώματα μαχαιριές και σημάδια από βίαια χτυπήματα που σημαίνουν ότι πιθανότατα ξυλοκοπήθηκαν άγρια πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά. «Γνωρίζουμε προς το παρόν ότι η φωτιά μπήκε σκόπιμα», δήλωσε η αρχηγός της αστυνομίας της Ουάσινγκτον, Cathy Lanier.

Το μυστήριο γίνεται μεγαλύτερο, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης στο σπίτι, ενώ η δεύτερη οικιακή βοηθός αν και δούλευε κανονικά την Πέμπτη, έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από την Έιμυ πως δεν θα χρειαστούν τις υπηρεσίες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται κοντά στην κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Η αστυνομία προκειμένου να λύσει το μυστήριο της φρικτής δολοφονίας, ζητά τη βοήθεια του κόσμου, καλώντας όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει στη διάθεση της βίντεο στο οποίο διακρίνεται ένα άτομο να απομακρύνεται γρήγορα από το σπίτι λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά και αναζητεί τον άγνωστο καθώς πιστεύει ότι έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία. Μάλιστα, πιστεύεται ότι ο άντρας μπορεί να διέφυγε με την Porsche της οικογένειας, καθώς το αμάξι εντοπίστηκε καμένο, σε ένα πάρκινγκ, 20 χιλιόμετρα μακριά.

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο της αστυνομίας...
























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.