Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αρκούδα επιτέθηκε και έκρυψε στη φωλιά της μια γυναίκα για να την φάει αργότερα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γυναίκα τελικά επέζησε και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 55χρονη Ρωσίδα που δέχτηκε επίθεση από αρκούδα, ενώ μάζευε χυμό από δέντρα στην Tynda της Ρωσίας.

Η αρκούδα εντόπισε τη γυναίκα και επιτέθηκε στην ίδια και το σκύλο της. Το απίστευτο είναι ότι η αρκούδα αφού τραυμάτισε σοβαρά τη γυναίκα, νομίζοντας πως είναι νεκρή, την έσυρε και την έκρυψε στη φωλιά της προκειμένου να τη φάει αργότερα!

Ωστόσο, ένας φίλος της που βρίσκονταν μαζί της, κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει για βοήθεια. Διασώστες μαζί με έναν ειδικό στην προστασία της άγριας ζωής έφτασαν στο σημείο και αφότου πυροβόλησαν και σκότωσαν την αρκούδα άρχισαν να ψάχνουν τη γυναίκα.

Τελικά, εντόπισαν το χέρι της γυναίκας έξω από ένα στρώμα φύλλων. Αφού καθάρισαν τα φύλλωμα, βρήκαν ζωντανή τη γυναίκα, αν και σοβαρότατα τραυματισμένη.

Η γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Tynda, όπου οι γιατροί έκριναν πως η κατάστασή της ήταν κρίσιμη.

Σεκταριστικές εικόνες από το σημείο δείχνουν την αιμόφυρτη γυναίκα θαμμένη κάτω από τα φύλα, καθώς και τη στιγμή της διάσωσής της, αλλά και τη νεκρή αρκούδα…










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.