Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

15χρονη βορειοηπειρώτισσα κατέληξε από τη νάρκωση που της έκανε ο οδοντίατρος στην Αλβανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τριπλάσια ποσότητα φαρμάκου νάρκωσης από το επιτρεπόμενο όριο εντοπίστηκε στο αίμα 16χρονης βορειοηπειρώτισσας που έχασε τη ζωή της μετά την επίσκεψη της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα στην Αλβανία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epirus-tv-news.blogspot.gr, το ανήλικο κορίτσι μετά την ολοκληρώσει του ραντεβού αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία μέσα στο ταξί που την επέστρεφε στο σπίτι της. Η 15χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο όμως ήταν πολύ αργά με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν απλά τον θάνατο της.

Ο πατέρας της 15χρονης είχε ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε πως αιτία θανάτου ήταν ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία. Οι γονείς της όμως επέμεναν πως η κόρη τους δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και μετά από αίτημα τους πραγματοποιήθηκε νέα νεκροψία-νεκροτομή στην Ελλάδα

Το αποτέλεσμα της εξέτασης πραγματικά σόκαρε τους πάντες καθώς στο αίμα της 16χρονης εντοπίστηκε τριπλάσια ποσότητα φαρμάκου νάρκωσης από τα επιτρεπόμενα όρια.

«Στο αίμα του παιδιού μου, 2ώρες πριν πεθάνει βρέθηκαν 13.6 mg / ml φαρμάκου ύπνωσης, την ώρα που το επιτρεπτό όριο είναι στα 2-5 mg / ml. Θα συνεχίσω να αναζητώ την αλήθεια για το τι έκαναν στο παιδί μου ,ακόμη και αν οι αρμόδιοι στην Αλβανία προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημα» τόνισε μιλώντας σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο πατέρας της 15χρονης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.