Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Μεταπτυχιακό για εκπαιδευτικούς χωρίς εξετάσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στη Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό του Παιδαγωγικού Τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» που παρέχεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης ενώ για την εισαγωγή δεν απαιτούνται εξετάσεις καθώς η επιλογή πραγματοποιείται με συνεκτίμηση προσόντων και συνέντευξη.

Το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και το κόστος ανέρχεται στις 3.500 € το οποίο καταβάλλεται σε τρείς δόσεις (1500€ με την εγγραφή, 1000€ στην αρχή του δεύτερου εξαμήνου και 1000€ στην αρχή του τρίτου εξαμήνου).

Η χρονική του διάρκεια είναι 3+1 εξάμηνα και ο τόπος υλοποίησης, όπως προειπώθηκε, είναι στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στη Θεσσαλονίκη. Οι προσφερόμενες θέσεις ανέρχονται σε 35.

Το Π.Μ.Σ. απευθύνεται σε στελέχη της εκπαίδευσης και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, σε πτυχιούχους των ΑΕΙ (Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΤΕΙ) της ημεδαπής και σε πτυχιούχους άλλων ομοταγών Ανωτάτων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Παιδαγωγικού Τμήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. έχει ως αντικείμενο των παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στις Επιστήμες της Αγωγής επιδιώκοντας οι πτυχιούχοι του να εξοικειωθούν και να εδραιώσουν ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο σε καινοτομίες των Επιστημών της Αγωγής και ιδιαίτερα στην σχολική ηγεσία, οργάνωση και διαχείριση, καθώς και στη δημιουργία πρωτοποριακών διοικητικών εκπαιδευτικών μοντέλων. Περαιτέρω, να συμβάλει στην προαγωγή της έρευνας και στη δημιουργία νέων καινοτόμων γνώσεων και δεξιοτήτων.

Περισσότερα στην προκήρυξη του ΜΠΣ. Δείτε την Αίτηση


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.