Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Συγκλονίζει η ιστορία της 4χρονης Άννυ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φρίκη από την ομολογία του παιδοκτόνου


Αποτροπιασμό προκαλεί η ομολογία του 27χρονου παιδοκτόνου στους αστυνομικούς που περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τεμαχισμό της 4χρονης Άννυ που αναζητούσαν οι αρχές από τις 24 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο πατέρας της 4χρονης ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε και είδε την κόρη του νεκρή. Σύμφωνα με τον ίδιο ισχυρισμό, φοβήθηκε ότι θα συλληφθεί κι έτσι αποφάσισε να εξαφανίσει το πτώμα. Από το σημείο αυτό η περιγραφή του άφησε άφωνους τους αστυνομικούς που τον άκουσαν να τους λέει ότι τεμάχισε το άψυχο κορμί της κόρης του, έβαλε τα μέλη σε κατσαρόλα, τα έβρασε και στη συνέχεια τα τυλιξε με αλουμινόχαρτο μαζί με άλλα τρόφιμα και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές για να "φαίνεται ότι πρόκειται για αποφάγια".

Ο δράστης αναμένεται να ολοκληρώσει την κατάθεσή του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και στη συνέχεια να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η μητέρα της 4χρονης Άννυ και οι προκλητικές πόζες στο facebook - ΦΩΤΟ

Σοκ σε όλο το πανελλήνιο έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Άννυ καθώς όπως ομολόγησε ο πατέρας της 4χρονης, τεμάχισε την κόρη του για να εξαφανίσει τη σορό της.

Την ίδια ώρα το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media η μητέρα της 4χρονης Άννυ.

Το προφίλ της στο Facebook ήταν γεμάτο με προκλητικές πόζες και selfie σε παραλίες, στο μπάνιο, στο κρεβάτι καθώς και μπροστά από πολυτελή αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο προφιλ στο facebook έχει απενεργοποιηθεί.














Το συγκινητικό αντίο από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Άννυ

Το Χαμόγελο του Παιδιού αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο την 4χρονη Άννυ. Ανέβασε μια φωτογραφία της στη σελίδα του στο Facebook με το ακόλουθο μήνυμα: «Rip Anny. Όλοι νοιάστηκαν για σένα, όλοι αγωνιούσαν για σένα, αλλά σου πήραν άδικα τη ζωή».



Για την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στις 04 Μαΐου 2015 ενημερωθήκαμε από την Ελληνική Αστυνομία ότι η Άννυ Μπορίσοβα δολοφονήθηκε από το φερόμενο ως βιολογικό της πατέρα, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση, καθώς οι πληροφορίες που δίνονταν από την μητέρα ήταν ασαφείς και συγκεχυμένες. Δεδομένης της σοβαρότητας και της έντονης ανησυχίας για την τύχη του παιδιού κρίθηκε αναγκαία η ενεργοποίηση του συστήματος Amber Alert.

Συγχρόνως πραγματοποιούνταν συντονισμένες έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας».

-----------------

Δείτε τι έλεγε ο παιδοκτόνος στις 25 Απριλίου


«Άμα βρεθεί το παιδί όλα θα είναι μια χαρά» είχε δηλώσει ο 27χρονος παιδοκτόνος στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μια ημέρα μετά τη δήλωση της εξαφάνισης της Άννυς. Ο φερόμενος ως δολοφόνος της 4χρονης είχε υποστηρίξει ακόμη πως καλό θα ήταν να δοθεί αμοιβή για τον εντοπισμό της κόρης του καθώς αυτό θα βοηθούσε τις έρευνες της αστυνομίας. Ο 27χρονος ηρωινομανής τότε είχε παρουσιαστεί ως φίλος της 25χρονης μητέρας του κοριτσιού. Δείτε το βίντεο του ALPHA.



-----------------

Τι είπε ο παιδοκτόνος στην Νικολούλη


Ο 27χρονος παιδοκτόνος που τεμάχισε και σκότωσε την 4χρονη κόρη του συνομίλησε με την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που προβλήθηκε την 1 Μαΐου.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο ο δολοφόνος της μικρής Άννυς ήθελε να αποπροσανατολίσει την έρευνα των αρχών και δεν έδινε σαφείς απαντήσεις σχετικά με έναν φίλο του που τον επισκεπτόταν συχνά στο διαμέρισμα του που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άντρας ήταν αυτός που μίλησε στην ΕΛ.ΑΣ. και ανέφερε πως ο 27χρονος είχε σκοτώσει την κόρη του. Δείτε το βίντεο του ALPHA.



-----------------

Τι λέει η μητέρα του παιδοκτόνου


«Δεν είμαι καθόλου καλά, μετά από αυτά που είδα στη τηλεόραση έπεσα κάτω», δήλωσε η μητέρα του παιδοκτόνου και πρόσθεσε: «Μίλησα με την αστυνομία και μου είπαν ότι ο γιος μου έχει μπλέξει άσχημα». Επίσης δήλωσε ότι ο γιος της αρνείται ότι σκότωσε την 4χρονη Άννυ.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA



-----------------

Συνελήφθη η μητέρα της 4χρονης Άννυ


Η μητέρα της 4χρονης Άννυ συνελήφθη πριν από λίγα λεπτά με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Δείτε τη στιγμή που άντρες της αστυνομίας συλλαμβάνουν τη μητέρα και την οδηγούν στη ΓΑΔΑ.




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.