Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Νεκρή η 4χρονη Άννυ. Τη σκότωσε ο πατέρας της - Θρίλερ με την ανεύρεση της σορού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ από τη Βουλγαρία. Η μικρή έπεσε θύμα δολοφονίας από τον 27χρονο πατέρα της, υπήκοο Βουλγαρίας, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ. Ο δράστης έχει συλληφθεί και θα ανακριθεί από τους αστυνομικούς. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το σημείο όπου βρίσκεται η σορός της Άννυ. Η εξαφάνιση της 4χρονης είχε δηλωθεί στις 24 Απριλίου από τους γονείς της.




----------------

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την δολοφονία της 4χρονης Άννυς. Ο 27χρονος πατέρας της κατηγορείται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι σκότωσε την κόρη του καθώς μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε πως δολοφόνησε την 4χρονη στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο παιδοκτόνος που είναι χρόνιος χρήστης ηρωίνης «έσπασε» και είπε την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη όμως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει αποκαλύψει για το που βρίσκεται η σορός της 4χρονης.

Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μιλώντας στο enikos.gr δήλωσαν ότι «φοβόμαστε πως δεν θα βρούμε ποτέ τη σορό της Άννυς. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο 27χρονος φρόντισε να ξεφορτωθεί το πτώμα».

Στα γραφεία της ασφάλειας βρίσκεται και η 25χρονη μητέρα της Άννυς που φαίνεται να μην είχε εμπλοκή στην υπόθεση.


Πηγή: http://www.enikos.gr 
και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.