Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η κωμικός Ροζάν Μπαρ αποκάλυψε ότι χάνει την όρασή της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

H αμερικανίδα κωμικός και πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης Ροζάν Μπαρ αποκάλυψε ότι πάσχει από γλαύκωμα και εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και ότι σταδιακά τυφλώνεται. Η ηθοποιός που έχει τιμηθεί με Emmy και έχει διακριθεί για την ερμηνεία της στη σειρά Roseanne, γνωστοποίησε στον ιστότοπο Daily Beast ότι η όρασή της «ολοένα και χάνεται».

Η κωμικός Ροζάν Μπαρ αποκάλυψε ότι χάνει την όρασή της

«Είναι κάτι το παράξενο. Υπάρχουν όμως και άλλα παράξενα πράγματα» επισήμανε η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ιστότοπο.

«Προσπαθώ απλά να απολαμβάνω την όρασή μου όσο το δυνατόν γίνεται -ξέρετε, να την βιώνω στον υπέρτατο βαθμό. Ο μπαμπάς μου είχε το ίδιο πρόβλημα» συμπλήρωσε.

Η τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια τη Ροζάν Μπαρ προβλήθηκε το διάστημα μεταξύ 1988 και 1997 και θεωρήθηκε κάτι το πρωτοποριακό για την εποχή, λόγω του τρόπου που παρουσίαζε την οικογένεια και τις γυναίκες.

«Από τη στιγμή που γίνεις διάσημος, θα είσαι πάντα διάσημος. Η σειρά μου προβάλλεται 5 φορές την ημέρα σε 15 διαφορετικές χώρες ή κάτι τέτοιο. Παραμένω γνωστή στον κόσμο» είπε η ίδια.

Η Ροζάν Μπαρ έθεσε υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο το 2012 με το κόμμα της Ειρήνης και της Ελευθερίας με έδρα την Καλιφόρνια, που πρότεινε μεταξύ άλλων τη νομιμοποίηση της χρήσης ινδικής κάνναβης και το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου.


Πηγή: http://news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.