Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Συγκόλλησαν το πόδι του 22χρονου στο Άκτιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είχε ακρωτηριαστεί χθες σε μαρίνα.

Ικανοποιητική κρίνεται η πορεία της κατάστασης του ποδιού του 22χρονου, ο οποίος ακρωτηριάστηκε χθες το μεσημέρι την ώρα της εργασίας του, σε μαρίνα του Ακτίου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων:

«Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε από τη ομάδα Μικροχειρουργικής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Αλέξανδρο Μπερή και τους κ.κ. Μάριο Βεκρή Αναπλ. Καθηγητή, Γιάννη Κώστα-Αγνάντη Επιμελητή Α΄, επιτυχημένη συγκόλληση σε πλήρη ακρωτηριασμό κάτω τριτημορίου κνήμης σε νεαρό ασθενή 22 ετών, μετά από ναυτικό ατύχημα στην Πρέβεζα.

Η πορεία του ασθενή είναι πολύ ικανοποιητική όπως και η κατάσταση του ποδιού του. Παραμένουμε, όμως, επιφυλακτικοί για την πορεία της γενικής κατάστασης του ασθενή και του ποδιού του, όπως σε κάθε αντίστοιχο σοβαρό περιστατικό μικροχειρουργικής αντιμετώπισης που αφήνει περιθώρια προβλημάτων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Αναισθησιολόγους και όλο το προσωπικό -ιατρούς και νοσηλευτές- του Χειρουργείου και της Ορθοπεδικής Κλινικής, για την αμέριστη βοήθειά τους στην αντιμετώπιση του ασθενή. Η ομάδα Μικροχειρουργικής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αποτελεί διαπιστευμένο Κέντρο Μικροχειρουργικής από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση τέτοιων τραυματισμών».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.