Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και 4ωρη στάση της ΑΔΕΔΥ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε κοντινή απόσταση από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα ξεκινήσει σήμερα η δίκη της Χρυσής αυγής, στη διασταύρωση της λεωφόρου Λαμπράκη και της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, θα πραγματοποιήσει στις 08:00 αντιφασιστική συγκέντρωση η «Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή».

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού και η ΑΔΕΔΥ, η οποία κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας το πρωί της Δευτέρας (7:30-11:30 πμ) έτσι ώστε να διευκολύνει τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.

Καλέσματα έχουν απευθύνει, επίσης, αντιεξουσιαστικές κινήσεις που ενδεχομένως επιχειρήσουν να κάνουν πορεία προς τις φυλακές.

Ακόμα μια συγκέντρωση με σύνθημα «Όχι στη δίκη της Χ.Α στον Κορυδαλλό» θα πραγματοποιήσουν την ίδια ώρα εργαζόμενοι του Δήμου Κορυδαλλού και άλλοι φορείς της πόλης.

«Εύχομαι να καταλάβουν όλοι οι παράγοντες της δίκης, ότι την Δευτέρα πρέπει να αποφασιστεί η μεταφορά της σε άλλη αίθουσα. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική. Διαφορετικά οι ίδιοι θα είναι υπεύθυνοι για ό, τι συμβεί», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.