Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Ο άντρας που δεν έχει μόριο έχει κάνει σεξ με πάνω από 100 γυναίκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ξεχωριστή ιστορία του 40χρονου Βρετανού.

Ένας άντρας που γεννήθηκε με μια καταστροφική ανωμαλία, είναι έτοιμος να μοιραστεί την κατάστασή του με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο άντρας που δεν έχει μόριο έχει κάνει σεξ με πάνω από 100 γυναίκες

Ο Andrew Wardle από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, γεννήθηκε με όρχεις, αλλά χωρίς πέος. Ο 40χρονος κράτησε το μυστικό της σπάνιας ανωμαλίας από τους περισσότερους φίλους, τους συγγενείς του και ακόμη και τη μακροχρόνια φίλη του!

Μόλις πρόσφατα, αποφάσισε να αποκαλύψει την κατάστασή του στην τηλεόραση, στο δίκτυο TLC με ένα επεισόδιο που έφερε τον τίτλο: «Ο άντρας χωρίς πέος».

«Η πρώτη μου κοπέλα, ήταν καλή και με κατανόηση. Βγαίναμε για τέσσερα χρόνια και δεν είχε πρόβλημα. Θα είχε πρόβλημα αν είχαμε μείνει μαζί, αλλά τότε ήμασταν μόλις 15 ετών», είπε. Όπως ισχυρίστηκε, έχει κάνει σεξ με πάνω από 100 γυναίκες αν και δεν διευκρίνισε πώς. Λέει ότι το 20% των γυναικών, που έχουν περάσει από το κρεβάτι του, είχαν επίγνωση της κατάστασής του ενώ μια τον γρονθοκόπησε όταν την ενημέρωσε για το «θέμα» του.

«Φαντάζομαι ότι θύμωσε επειδή δεν της το είπα αμέσως. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που λες από την αρχή», ανέφερε. Ο 40χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση, που αν επιτύχει, θα του δώσει ένα απόλυτα λειτουργικό μόριο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.