Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Εκδικάζεται αύριο η αγωγή του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχουν προσφύγει κατά των Ο.Α.Ε.Ε., ΕΟΠΠΥ, Ευαγγελισμού - Οφθαλμιατρείου Αθηνών - Πολυκλινικής.

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην σχολή ευελπίδων) κτίριο 6 αίθουσα 12, εκδικάζεται αύριο το πρωί, η αγωγή του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κρήτης κατά των Ο.Α.Ε.Ε., ΕΟΠΠΥ, Ευαγγελισμού -Οφθαλμιατρείου Αθηνών-Πολυκλινικής με 2 βασικά ζητήματα:

- Το διαχωρισμό της εισφοράς υγείας από την εισφορά της σύνταξης. Αυτό κρίνεται απαραίτητο για να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο να ρυθμίσει-πληρώσει μόνο την εισφορά υγείας και έτσι να δοθεί πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ασφαλισμένους και τα προστατευόμενα μέλη τους αφενός και αφετέρου να μην έχει καμία οικονομική απώλεια το ταμείο.

- Διαγραφή του ποσού της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ενώ ο ΟΑΕΕ δεν παρείχε (αρνούμενος να σφραγίσει βιβλιάρια οφειλετών), συνέχιζε να χρεώνει και να τοκίζει. Διότι αυτό εκτιμάται ότι δημιουργεί μεγαλύτερη οικονομική πίεση στις επιχειρήσεις και έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία των ασφαλισμένων και των προστατευόμενων μελών τους.

Ο Σύλλογος Ασφαλισμένων και Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Αττικής καλεί όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία την προσπάθεια αυτή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.