Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η υπέροχη απάντηση στους bullies που προσπάθησαν να ντροπιάσουν έναν άγνωστο που διασκέδαζε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας άντρας χόρευε, κάποιοι τον κορόιδεψαν για τα κιλά του και το ίντερνετ ανέλαβε να του κάνει το πάρτι της ζωής του.

Πριν από λίγο καιρό δύο φωτογραφίες ενός άντρα έγιναν αιτία χλευασμού από αγνώστους στο ίντερνετ. Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ο άντρας που διασκεδάζει χορεύοντας σε κάποια εκδήλωση και αμέσως μετά διακρίνεται ο ίδιος άνθρωπος να έχει διακόψει το χορό και να δείχνει ντροπιασμένος με το κεφάλι σκυμμένο. Τα trolls που βρήκαν το περιστατικό αστείο έγραφαν πως ο ο άντρας χόρευε και όταν κατάλαβε πως τον έβγαζαν φωτογραφίες και γελούσαν μαζί του, σταμάτησε από την ντροπή του. Στην δημοσίευσή τους δεν έδειχναν κανένα σημάδι μεταμέλειας. αλλά χαρακτήριζαν ειρωνικά το θύμα τους "specimen" (δείγμα).

Η υπέροχη απάντηση στους bullies που προσπάθησαν να ντροπιάσουν έναν άγνωστο που διασκέδαζε

Την φωτογραφία εντόπισε μια γυναίκα από το Λος Άντζελες και αποφάσισε πως αυτό δεν έπρεπε να περάσει έτσι. Αντί να ασχοληθεί με εκείνους που επιτέθηκαν στον άντρα, προσπάθησε να τον εντοπίσει και να του κάνει μια έκπληξη που πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Η Cassandra Fairbanks και οι 1726 γυναίκες μέλη του ακτιβιστικού κλαμπ The Coconut Oil Friendship Club προσκάλεσαν τον άγνωστο να εμφανιστεί προκειμένου να γίνει ένα πάρτι μόνο για αυτόν. Με το hashtag #finddancingman ζήτησαν από όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε να τον εντοπίσουν και σύντομα κατάφεραν να τον βρουν. Ο Sam δέχτηκε την πρόταση αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του και ευχαρίστησε συγκινημένος όσους αποφάσισαν πως δικαιούται ένα πάρτι.

Η υπέροχη απάντηση στους bullies που προσπάθησαν να ντροπιάσουν έναν άγνωστο που διασκέδαζε




Μετά την καμπάνια των γυναικών, χιλιάδες χρήστες ζητούν na βοηθήσουν για το πάρτι που θα γίνει σε δύο εβδομάδες και αναμένεται να αφήσει εποχή. Ο Pharrell Williams θα τραγουδήσει και ο Moby μόλις ανέλαβε χρέη dj.


Πηγή: http://www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.