Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Γιατί δεν πρέπει να φοράτε τα ίδια παπούτσια κάθε μέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το δέρμα των υποδημάτων.

Το πώς θα φροντίσει κανείς τα παπούτσια του είναι κάτι που απαιτεί προσοχή.

Ειδικοί λοιπόν συμβουλεύουν πρώτα απ' όλα να μη φοράτε τα ίδια παπούτσια κάθε μέρα, καθώς όσο και αν ακούγεται παράξενο, πρέπει να τα αφήνετε να ξεκουραστούν ώστε να ζουν περισσότερο.

«Ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνετε τη ζωή των παπουτσιών σας είναι να τα εναλλάσσετε, αλλά και να χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας καλαπόδια, αφού τα φορέσετε», δήλωσε ο αντιπρόεδρος εταιρείας παπουτσιών εξηγώντας ότι «αν φοράτε το ίδιο ζευγάρι κάθε μέρα, τότε τα παπούτσια σας δεν έχουν το χρόνο να στεγνώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διατηρήσουν το σχήμα τους».

Όταν φοράτε τα παπούτσια, τότε το δέρμα απορροφά τον ιδρώτα από τα πόδια.

Οπότε αν δεν τους δώσετε μετά τη δυνατότητα να στεγνώσουν καλά, το δέρμα θα χαλαρώσει και τα παπούτσια σας θα αρχίσουν να χάνουν το σχήμα τους, μία ακόμη παρενέργεια είναι επίσης ότι θα αρχίσουν να μυρίζουν.

Οπότε είναι απαραίτητο να αγοράζετε τουλάχιστον δύο ζευγάρια και να αλλάζετε μεταξύ των δύο. Στο τέλος, θα βγείτε κερδισμένοι, επειδή τα παπούτσια σας θα κρατήσουν περισσότερα.

Επιπλέον, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Γιατί να φορά κανείς το ίδιο ζευγάρι παπούτσια κάθε μέρα;

Επίσης, αν σας αρέσουν τα παπούτσια σας, καλό θα ήταν να επενδύσετε κάποια επιπλέον χρήματα και για καλά καλαπόδια.

Τοποθετήστε τα στα παπούτσια σας το βράδυ που θα τα βγάλετε και θα απορροφήσουν την υγρασία από το δέρμα και θα διατηρήσουν τα παπούτσια σε τέλειο σχήμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.