Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σταρ ερωτικών ταινιών περιγράφουν την πιο περίεργη σκηνή τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια... βρωμοδουλειά αλλά κάποιος πρέπει να τη κάνει.
Στην -όχι και τόσο βαριά αλλά αλλόκοτη-, ερωτική βιομηχανία, υπάρχουν άπειρα περίεργα βίτσια που οπτικοποιούνται και που οι πρωταγωνιστές αναγκάζονται (οικειοθελώς φυσικά), να «υποστούν». Φαντασιώσεις, φετιχιστικά παιχνίδια, είναι όλα στο πρόγραμμα, και όταν το σενάριο το προστάζει, τότε ο ρόλος του ηθοποιού είναι συγκεκριμένος. Να το πράξει.

Παρακάτω, μια σειρά από πρωταγωνίστριες του ερωτικού κινηματογράφου, περιγράφουν την πιο παράξενη σκηνή που έχουν γυρίσει.

Η Allie Haze περιγράφει την εμπειρία της από μια ιαπωνική ερωτική ταινία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Οι παραγωγοί της ταινίας ήθελαν τον πρωταγωνιστή, αν και δεν είμαι μητέρα και ούτε πρόκειται να γίνω, να ‘θηλάζει’ το στήθος μου και να με αποκαλεί ‘μαμά’. Στο δεκάλεπτο βίντεο, ένας άντρας φέρεται σαν μικρό παιδί και με φωνάζει ‘μανούλα, μανούλα’. Ήταν απίστευτα ξεκαρδιστικό, και ήταν πολύ δύσκολο να προσπαθώ να κάνω τη σοβαρή…».

Η Anikka Albrite βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα, όπως είπε, την εμπειρία που είχε με έναν δονητή σε μόριο που παρέπεμπε σε άλογο!

Monica Rise: «Έκανα μια σκηνή όπου ήμουν φίλη με έναν διανοητικό ανάπηρο αγόρι, που θύμωσε με εμένα, με χτύπησε και με βίασε».

Η April O Neil έπαιζε την αθώα προσκοπίνα η οποία αφού χτύπησε τη πόρτα μιας νοικοκυράς, μετά έκαναν τρίο μαζί με τον… διάβολο.

Κάποτε σε μια ταινία, σφράγισαν με… συρραπτικό, τα γεννητικά όργανα της Rain DeGray…

Aubrey Snow: «Ήταν μια σκηνή σε δημόσιο χώρο και ήταν άβολο. Έτρεχα σε ένα γήπεδο γκολφ γυμνή και είχε πάρα πολύ κόσμο. Το πλήθος ζητωκραύγαζε και εγώ ήμουν σε φάση ‘Θεέ μου, Θεέ μου’…».

Η Claire Robbins περιγράφει την εμπειρία της για τη συμμετοχή της σε ιαπωνική ταινία «ήταν τα γενέθλιά μου και ήμουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με 4-6 Ιάπωνες που μου τραγουδούσαν το ‘χρόνια πολλά’ έχοντας μαζί και μια τούρτα. Αφού έσβησα τα κεράκια, βούτηξα τα πόδια μου στην τούρτα και οι άντρες άρχισαν να την τρώνε από εκεί. Όμως άρχισαν να μελανιάζουν και ένας ένας έτρεχε στο μπάνιο για να κάνει εμετό...».

Η Jade Nite περιγράφει μια σκηνή όπου της είχαν δέσει τα πόδια και τη γαργαλούσαν…

Ο Mike Blue όπως λέει έχει κάνει πολλά αλλόκοτα, αλλά μια σκηνή του έχει μείνει περισσότερο: «Ήμασταν στην Ίμπιζα και ο σκηνοθέτης είχε τη λαμπρή ιδέα να γυρίσει τη σκηνή μέσα σε μια βρωμερή κουζίνα. Θα κάναμε σεξ, πάνω στα άπλυτα πιάτα, τα πεταμένα μακαρόνια…».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.