Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Το 5% των φοιτητών στη Βρετανία έχει εργαστεί στη βιομηχανία του σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το 22% το έχει σκεφτεί σύμφωνα με αποκαλυπτική έρευνα. 

Το 22% των φοιτητών της Μεγάλης Βρετανίας έχει σκεφτεί να εργαστεί στη «βιομηχανία του σεξ» σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Swansea ενώ το ποσοστό όσων έχουν εργαστεί φθάνει στο 4.8%. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό όσων το έχουν σκεφτεί είναι αυξημένο για τις γυναίκες (23.6%) έναντι των ανδρών (18.5%) ενώ όσον αφορά το ποσοστό όσων εργάστηκαν στη βιομηχανία του σεξ είναι αυξημένο για τους άνδρες έναντι των γυναικών (5% έναντι 3.4%).

Η έρευνα καταγράφει και το ποσό που κέρδιζαν όσοι εργάστηκαν στη βιομηχανία του σεξ. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά το 51.3% κέρδιζε λιγότερα από 300 λίρες το μήνα ενώ μόλις το 13.4% κέρδιζε περισσότερες από 1.000 λίρες.


Στο ερώτημα για το πόσο εύκολα θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν την εργασία τους οι πλειονότητα απάντησε ότι είναι εύκολο αν και ένα ποσοστό της τάξης των 24.6 σε θέσεις εργασίας που σχετίζονται άμεσα με τη βιομηχανία του σεξ δήλωσε ότι είναι δύσκολο να εγκαταλείψει την εργασία του.


Το 56.3% των φοιτητών στράφηκαν στην εν λόγω βιομηχανία για να καλύψουν βασικές τους ανάγκες ενώ πρώτες σε συχνότητα απαντήσεις ήταν αυτές που αφορούν τη χρηματοδότηση του lifestyle καθώς και το γεγονός ότι πίστευαν πως θα τους άρεσε το επάγγελμα. Από την έρευνα προκύπτει ότι οικονομικοί και πρακτικοί λόγοι ήταν αυτοί που οδηγούν ως επί το πλείστον τους φοιτητές στη βιομηχανία του σεξ καθώς το 56.9% επιθυμούσε να χρηματοδοτήσει τις σπουδές του, ενώ στους δέκα λόγους καταγράφονται και η αποπληρωμή του χρέους τους ή της αποφυγής του.

 
Η έρευνα του πανεπιστημίου


 

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.