Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικες σε Πετράλωνα και Ταύρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκκληση για βοήθεια από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δύο ανήλικα κορίτσια, μια 14χρονη και μία 15χρονη, εξαφανίστηκαν από τον Ταύρο και τα Πετράλωνα αντίστοιχα και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έκκληση για βοήθεια σε όποιον τις έχει δει.

Χθες στις 14:00 το μεσημέρι, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ταύρου η Νταϊάνα Ν., 14 ετών.

Η Νταϊάνα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 40 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα, μπλε τζιν παντελόνι και ροζ παπούτσια. Δεδομένων των κινδύνων που διατρέχει η Νταϊάνα, κρίθηκε αναγκαία η δημοσιοποίηση της εξαφάνισής της και είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή των πολιτών προκειμένου σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει στην οικογένειά της.




Στις 16 Μαρτίου 2015 στις 18:00 η Σιμπέλ εξαφανίστηκε από την περιοχή των Άνω Πετραλώνων και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Η ανήλικη έχει μαύρα μακριά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.70 μ. και ζυγίζει 65 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πλεχτή μπεζ ζακέτα, άσπρο τζιν παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί, όποιον έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει με τον Οργανισμό όλο το 24ωρο στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.





Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.