Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

"Έφυγε" σε ηλικία 50 ετών ο δημοσιογράφος Θωμάς Δημητριάδης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται θερμά την αδελφή Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης για την απώλεια του συναδέλφου Θωμά Δημητριάδη, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών και ενώ βρισκόταν σε συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΑ Κοζάνης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ και προσθέτει:

«Ο Θωμάς Δημητριάδης γεννήθηκε το 1965 στη Νεάπολη Κοζάνης. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πολύ γρήγορα, όμως, τον κέρδισε η δημοσιογραφία, την οποία υπηρέτησε πιστά από το 1990. Ανήσυχος, μαχητικός, διεκδικητικός και δυναμικός, δε δίστασε να δοκιμαστεί από νωρίς στο χώρο της ενημέρωσης. Εργάστηκε σε περιοδικά, ημερήσιες εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς της Κοζάνης ως απλός ρεπόρτερ ή αρχισυντάκτης, ενώ από το 1996 εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Κοζάνης, του οποίου υπήρξε και προϊστάμενος πριν πέσει το «μαύρο» στην ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου 2013. Συνέχισε αγωνιζόμενος, μη μπορώντας ποτέ να αποδεχτεί την αδικία που συντελέστηκε, ενώ δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει ότι θα υπάρξει δικαίωση.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ σε ένδειξη πένθους για την πρόωρη απώλεια του συναδέλφου τήρησε ενός λεπτού σιγή κατά την έναρξη της σημερινής του συνεδρίασης».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.