Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ενισχύεται η θαλάσσια συγκοινωνία στον Θερμαϊκό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρία καραβάκια ετοιμάζονται να επιστρέψουν και πάλι στον Θερμαϊκό Κόλπο, ώστε να εξυπηρετήσουν χιλιάδες επιβάτες στο πλαίσιο της πιλοτικής θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας.

Πρόκειται για επιβατικά πλοιάρια, τα οποία καθημερινά, από τα μέσα Μαΐου, θα εκτελούν τακτικά δρομολόγια, προσφέροντας έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

Ο "Κωνσταντής", ο "Άγιος Γεώργιος" και το "Θερμαϊκός 1" θα πραγματοποιούν δρομολόγια μεταξύ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και των ανατολικών ακτών του Θερμαϊκού Κόλπου. Φέτος, στις στάσεις αναμένεται να συμπεριληφθεί και η Καλαμαριά, ενώ στους νέους σταθμούς προβλέπεται να είναι επίσης η Αγία Τριάδα.

Οι στάσεις που θα κάνουν τα καραβάκια, από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο, θα είναι: Λιμάνι Θεσσαλονίκης- Λευκός Πύργος- Καλαμαριά- Περαία- Νέοι Επιβάτες- Αγία Τριάδα.

Την περσινή χρονιά, τα καραβάκια μετέφεραν περίπου 40.000 επιβάτες, αρκετοί από τους οποίους ήταν ξένοι τουρίστες που βρέθηκαν στην πόλη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.