Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ξανακαλούν για καταθέσεις τους συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εξαφανισμένο 20χρονο.

Νέο γύρο καταθέσεων από τους σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ξεκίνησε χθες η Ασφάλεια, προκειμένου να… θυμηθούν κάτι που είχαν ξεχάσει σχετικά με την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία συμπληρώνει αύριο ένα μήνα.

Ο φάκελος ήταν να φύγει για την Εισαγγελία, ωστόσο οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ αποφάσισαν να καλέσουν εκ νέου κάποιους σπουδαστές που είχαν δει το Βαγγέλη την ημέρα της εξαφάνισής του. Επίσης θα πάρουν κατάθεση από τον κύπριο σπουδαστή που εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες στα μέσα ενημέρωσης να δηλώνει ότι είχε ακούσει για επιθέσεις bullying σε βάρος του 20χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους από χθες έχουν κληθεί κάποιοι σπουδαστές προκειμένου να «φρεσκάρουν» τις καταθέσεις τους. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί σε όσους έχουν καταθέσει ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεχόταν πειράγματα, επιθέσεις και ακραίες συμπεριφορές από τη συγκεκριμένη ομάδα σπουδαστών με καταγωγή επίσης από την Κρήτη.
Η εκ νέου κλήση τους έχει σκοπό να θυμηθούν συγκεκριμένα περιστατικά που σχετίζονται με τα ίδια πρόσωπα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να στοιχειοθετούν κατηγορίες για κάποιους.

Μαρκογιαννάκης: Δεν μπορούμε να αμολάμε μία μελανιά και μετά να σιωπούμε

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, υπογράμμισε ότι είχε παρέμβει στη Γαλακτοκομική Σχολή Αθηνών υπέρ ενός φοιτητή, αλλά δεν γνωρίζει εάν αυτός είναι μεταξύ των «βασανιστών» του Γιακουμάκη.

«Οι γονείς του παιδιού με παρακάλεσαν να πω μία κουβέντα γιατί το παιδί τους είχε κάνει μία αταξία και πήγαν να το διώξουν» σημείωσε διευκρινίζοντας ότι ο φοιτητής είχε ζωγραφίσει σε έναν τοίχο την Κρήτη και δίπλα είχε γράψει το όνομα του χωριού από το οποίο κατάγεται.

Παράλληλα, ο κρητικός βουλευτής της ΝΔ, σημείωσε ότι επικοινώνησε με τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, ο απέκρουσε την παράκληση ενοχλημένος. «Κακώς πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπο, να πάει ο μικρός να ζητήσει συγνώμη και να βάψει τον τοίχο» είπε.

«Πήρα τηλέφωνο για μία άλλη υπόθεση. Τι δουλειά μπορεί να έχει αυτή με τα γεγονότα μετά από τόσο καιρό και την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη;» σημείωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης, τονίζοντας παράλληλα ότι «πρέπει να γίνει ενδελεχής εισαγγελική έρευνα ώστε να πέσει φως στα αίτια της εξαφάνισης».

«Δεν μπορούμε να αμολάμε μία μελανιά και μετά να σιωπούμε. Δεν μπορεί να πλανάται μία τέτοια κατηγορία» πρόσθεσε ο κ. Μαρκογιαννάκης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.