Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Για ποιο πράγμα αισθάνονται ανασφαλείς οι άντρες στο κρεβάτι;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν ότι η ανασφάλεια είναι «προσόν» γυναικείο φαίνεται όμως ότι και οι άντρες τραβάνε τα ζόρια τους!

Κι ενώ ξέρουμε όλοι ξέρουμε ότι το μέγεθος παίζει μεγάλο ρόλο για τον άντρα, τελικά φαίνεται πώς δεν είναι αυτό το μοναδικό τους άγχος στο κρεβάτι. Υπάρχει και μια άλλη μέτρηση που έχει για εκείνους μεγάλη σημασία και όπως υποστηρίζει μια έρευνα αυτό είναι η ποσότητα του σπέρματος που εκσπερματώνουν ανά οργασμό. Ναι και μάλιστα αυτό ήταν και το αντικείμενο της έρευνας!

Μια μικρή μελέτη που παρουσιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο στην Παγκόσμια Συνάντηση για την Σεξουαλικότητα και μόλις δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine διαπίστωσε ότι οι άντρες έχουν την τάση να υπερβάλλουν για την ποσότητα που εκσπερματώνουν κάθε φορά και αυτή η ποσότητα έχει να κάνει με το πόσο σεξουαλικά ικανοποιημένοι είναι .

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε όμως είναι γιατί οι άντρες πιστεύουν ότι η ποσότητα του σπέρματος έχει να κάνει με τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι. Σύμφωνα με τον σεξολόγο και συγγραφέα από τη Νέα Υόρκη Ian Kerner, αυτό έχει να κάνει με την γενικότερη πεποίθηση και νοοτροπία τους «με το όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο.» Αντανακλά επίσης και τον τρόπο με τον οποίο το πορνό έχει διαμορφώσει τις απόψεις των ανδρών για το τι είναι φυσιολογικό και τι δεν είναι. «Βλέπω πολλούς άνδρες που ανησυχούν ότι δεν εκσπερματώνουν αρκετά», λέει ο Kerner. «Αυτή η ανησυχία φαίνεται να οδηγείται από τις προσδοκίες που έχουν με αυτά που βλέπουν στο πορνό, όπου ένας άντρας θα παράγει ίσως και πλαστή ποσότητα του σπέρματος.»

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η μέση ποσότητα σπέρματος που βγαίνει κατά τη διάρκεια ενός αντρικού οργασμού είναι το 1/3 από ένα κουταλάκι του γλυκού το minimum και λίγο περισσότερο από ένα κουταλάκι του γλυκού το maximum. Η ποσότητα πάντως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία κορύφωση καθώς και η ηλικία (από τα 40 και άνω οι άντρες εκσπερματώνουν λιγότερο.) Τέλος η ποσότητα του σπέρματος γενικότερα δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τις σεξουαλικές αντοχές, λέει ο Kerner.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.