Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ψάχνουν τις κλήσεις του αγνοούμενου φοιτητή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη από τα Γιάννενα.

Οι απαντήσεις από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, που αναμένονται σήμερα για τις κλήσεις που έκανε ή δέχτηκε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του, ίσως ρίξουν φως στο θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.



Ο 20χρονος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Γιάννενα, με καταγωγή από το Ρέθυμνο, εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου και έκτοτε αγνοείται η τύχη του, ενώ πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον νεαρό να έχει πέσει θύμα bullying από παρέα συμφοιτητών του.

Όπως αναφέρει το Έθνος, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονταν αρχικά στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, μετά ωστόσο και τα νέα δεδομένα δεν αποκλείεται τίποτα, ακόμη και η εγκληματική ενέργεια.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης δεχόταν εκβιασμούς, απειλές και είχε πέσει θύμα λεκτικής και σωματικής βίας από ομάδα νεαρών, επίσης Κρητικών, με «αρχηγό» έναν συμφοιτητή του που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του και τώρα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Ηπείρου.

Ο 20χρονος έφυγε ξαφνικά και βιαστικά από το δωμάτιό του στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής, χωρίς να πάρει μαζί του κινητό, πορτοφόλι και τα προσωπικά του αντικείμενα, χωρίς καν να φορέσει το μπουφάν του, παρότι είχε πολύ κρύο. Όπως εκτιμάται βγήκε για λίγο, χωρίς όμως να πει στον συγκάτοικό του πού πηγαίνει.

Από την ώρα εκείνη, το μεσημέρι της Παρασκευής, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ παρά τις εντατικές έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ομάδων διάσωσης και δεκάδων εθελοντών δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του.

Οι έρευνες έχουν καλύψει μεγάλο μέρος της λίμνης των Ιωαννίνων και της παραλίμνιας περιοχής, δυσπρόσιτα σημεία, χαράδρες και απομακρυσμένες περιοχές, ενώ ιδιώτης διέθεσε το ελικόπτερό του και συνέδραμε από αέρος για αρκετές ώρες, «χτενίζοντας» ορεινά σημεία γύρω από την πόλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.