Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Μαγικό… ταξίδι με τα ΜΜΜ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ας κατέβουμε από τα αυτοκίνητα» είπαν σήμερα οι Αθηναίοι.

Μια ενδιαφέρουσα «διαδρομή» με δημιουργικές ομάδες, εργαστήρια και φορείς εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρωί οι Αθηναίοι που παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Συγκοινωνίες Αθηνών και το πρόγραμμα «WWF-Καλύτερη Ζωή», στο μετρό της πλατείας Συντάγματος στο πλαίσιο της καμπάνιας «Panda με μέσα».

Μαγικό… ταξίδι με τα ΜΜΜ

«Σκοπός της εκδήλωσης είναι να πεισθούμε να κατεβούμε από το αυτοκίνητο και να κινηθούμε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς δίνοντας μια ευκαιρία στους εαυτούς μας και στον πλανήτη αλλά και μια ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν να μάθουν και να ψυχαγωγηθούν», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Βίκυ Μπαρμπόκα υπέυθυνη επικοινωνίας για το πρόγραμμα «Καλύτερη Ζωή».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησαν δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, αυτοσχεδιαστικές θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, επιτόπιος φωτογραφικός διαγωνισμός, face painting, ανάγνωση παραμυθιών, εκθέσεις σκιτσογραφίας και παιδικών ζωγραφιών.

Δεν έλλειψε το γνωστό Panda, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε ένα μουσειακό τρόλεϊ της δεκαετίας του '30, της γραμμής «Καστέλλα Πειραιά», που περίμενε τους νεαρούς επισκέπτες σταθμευμένο επί της λεωφόρου Αμαλίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ξεκίνησε φωτογραφικός διαγωνισμός που θα συνεχιστεί για δέκα ημέρες σε διάφορα σημεία και στάσεις των μέσων αστικών συγκοινωνιών. Με την ολοκλήρωσή του την 1η Μαρτίου θα αναδείξει 10 τυχερούς νικητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.