Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Αστυνομικός χτύπησε με γκλομπ μαθήτριες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα βίντεο προκαλεί σοκ και δημιουργεί ερωτηματικά για τη συμπεριφορά των αστυνομικών στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, το συμβάν συνέβη σε ένα σχολείο, την ώρα του διαλλείματος.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μία αστυνομικός φαίνεται να φωνάζει σε κάποιον ο οποίος δεν διακρίνεται. Στη συνέχεια ένα κορίτσι ξεπροβάλλει και η αστυνομικός προσπαθεί να το πιάσει και το χτυπά με το γκλομπ. Κι άλλα κορίτσια πλησιάζουν προσπαθώντας να σώσουν τη φίλη τους καθώς και κάποιοι καθηγητές.

Η αστυνομικός κυνηγά με μανία τη 13χρονη και διακρίνεται να ψεκάζει εκείνη αλλά και τα άλλα παιδιά με σπρέι πιπεριού.

Τα τρία κορίτσια που ενεπλάκησαν στο περιστατικό οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο ενώ το πρώτο χρειάστηκε να κάνει 10 ράμματα στο μέτωπο.

Το περιστατικό συνέβη στη Βορειανατολική Βαλτιμόρη των ΗΠΑ στο διάδρομο του σχολείου Vanguard Middle School.

Οι γονείς ειδοποιήθηκαν από το νοσοκομείο, καθώς το σχολείο δεν έκρινε ότι έπρεπε να ενημερωθούν. Αντίθετα το σχολείο όταν οι γονείς ενημέρωσαν ότι θα κινηθούν νομικά, υποστήριξε ότι τα κορίτσια επιτέθηκαν στην αστυνομικό. Το βίντεο όμως είναι αδιάψευστος μάρτυρας όσων συνέβησαν.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, ενώ η αστυνομικός το όνομα της οποίας δεν ανακοινώθηκε, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.