Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Διαγωνισμός για τη μεταφορά των τετραδίων των πανελλαδικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προϋπολογίζεται σε 180.800 ευρώ.

Το υπουργείο Παιδείας προκήρυξε διεθνή ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό σε ευρώ, με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος, για την προμήθεια υπηρεσιών ταχυμεταφοράς γραπτών και λοιπών εγγράφων, συσκευασίας και μεταφοράς εντύπων και μεταφοράς και τοποθέτησης καρεκλοθρανίων, για τη διενέργεια των πανελληνίων εξετάσεων σχολικού έτους 2014-2015, συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας 146.991,87 ευρώ πλέον ΦΠΑ 23% ευρώ ή 180.800 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 10η Μαρτίου, ημέρα Τρίτη. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη διαδικτυακή πύλη του www.promitheus.gov.gr του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ ορίζεται η 16η Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 15:00 μ.μ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο σύστημα. Ο χρόνος υποβολής της προσφοράς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω του συστήματος βεβαιώνεται αυτόματα από το σύστημα με υπηρεσίες χρονοσήμανσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 6 του Ν. 4155/13 (120Α΄) και στο άρθρο 6 της Υ.Α. Π1/2390/21-10-2013 (2677Β΄).

Συσκευασία και μεταφορά εντύπων και υλικού, απαιτείται η συσκευασία και μεταφορά εντύπων και υλικού (τετράδια εξέτασης, αυτοκόλλητα κτλ) για την διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 από χώρο εντός νομού Αττικής του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. σε προορισμούς σε όλους τους νομούς της επικράτειας.

Ο ακριβής συνολικός αριθμός των παραδοτέων εντύπων και υλικών θα διαμορφωθεί με τη οριστικοποίηση του αριθμού των συμμετεχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2015. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι με βάση τα περυσινά και προπέρσινα στοιχεία, ο κύριος όγκος μεταφοράς, αφορά τα τετράδια εξέτασης των υποψηφίων συνολικής ποσότητας 1.100.000 τεμάχια περίπου.

Όσον αφορά στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης οι προορισμοί είναι πολλαπλοί (δηλαδή εντός της γεωγραφικής περιφέρειας των συγκεκριμένων νομών οι παραδόσεις αφορούν περισσότερους από δύο προορισμούς), στους νομούς της ηπειρωτικής χώρας υπάρχουν ένας ή δύο προορισμοί, ενώ στους νησιωτικούς νομούς οι αποστολές μπορούν να γίνουν σε αρκετά νησιά.

Ενδέχεται θα πραγματοποιηθούν και επιπρόσθετες παραδόσεις εντός Αττικής ή Θεσσαλονίκης ή πρωτεύουσες νομών. Η παράδοση θα γίνει πριν την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015. Εκτός των ανωτέρω, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων θα απαιτηθεί συσκευασία και μεταφορά εντύπων και υλικού κυρίως σε Αττική και Θεσσαλονίκη σε περιορισμένο αριθμό προορισμών οι οποίοι θα ανακοινωθούν στον ανάδοχο.

Για την περίπτωση αυτή απαιτείται η παράδοση των εντύπων και του υλικού να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την ειδοποίηση του αναδόχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.