Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Στα «θρανία» μικρομεσαίες και υπό σύσταση επιχειρήσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντατικό εργαστήριο με στόχο την είσοδο στη διεθνή αγορά.

Εντατικό εργαστήριο, για μικρομεσαίες ή υπό σύσταση επιχειρήσεις, που στόχο έχει να ενισχύσει τη δυνατότητά τους να εκμεταλλεύονται στοχευμένα τις ευκαιρίες της διεθνούς αγοράς, αλλά και να στηρίξει της διασύνδεσή τους με επιχειρηματικές θερμοκοιτίδες της Μαύρης Θάλασσας, διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Πλαισίου για τη Συνεργασία (ERFC-European Regional Framework for Co-operation) και του ευρωπαϊκού έργου «Black Sea BI-Net».

Η έναρξη του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου, οπότε και θα δοθούν οι πρώτες κατευθύνσεις, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση νέων παγκόσμιων τάσεων επιχειρηματικότητας, καθώς και γνωριμία των συμμετεχουσών νεοφυών ομάδων και εξωστρεφών επιχειρήσεων. Μια εβδομάδα μετά, στις 26 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, σχετικά με την προσέγγιση κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (Venture Capital Funds), την ανεύρεση χρηματοδότησης και τον κατάλληλο επιχειρηματικό σχεδιασμό.

Στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, το εργαστήριο θα λάβει χώρα στο Thessaloniki Smart Up Innovation Hub της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε., όπου και θα γίνουν συνεδρίες coaching (επιχειρηματικής «προπόνησης»),ενώ θα υπάρξει διάλεξη για τις ευκαιρίες στη διεθνή αγορά. Το πρόγραμμα δεν έχει κόστος για τους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.