Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Μάθετε για τις σπουδές σε 41 τμήματα του ΑΠΘ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρουσιάσεις και βίντεο.

Μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού μέσω διαδικτύου μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθητές λαμβάνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα τμήματα και τις σχολές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται από το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που στις αρχές Ιανουαρίου πραγματοποίησε τετραήμερη ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση των μαθητών και των μαθητριών των δύο τελευταίων τάξεων των Γενικών Λυκείων του νομού Θεσσαλονίκης σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω σταδιοδρομίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 12, 13, 14 και 15 Ιανουαρίου 2015, στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. (κτίριο Διοίκησης) την παρακολούθησαν περίπου 4.000 μαθητές.

Η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο όπως και το υλικό των παρουσιάσεων που πραγματοποίησαν τα μέλη ΔΕΠ του κάθε τμήματος από τα οποία οι μαθητές μπορούν να ενημερωθούν για το γνωστικό αντικείμενο κάθε σχολής και τις προοπτικές απασχόλησης.




Δείτε εδώ την ιστοσελίδα όπου έχουν αναρτηθεί οι παρουσιάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.