Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Στην εντατική 14χρονος από χτύπημα στο ποδόσφαιρο στο πόδι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το παιδί κατέρρευσε μέσα στο νοσοκομείο ενώ παραπονούνταν για αφόρητους πόνους.

Ένας 14χρονος από την Αμαλιάδα, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr,. το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, μετά από τραυματισμό την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο την ώρα της γυμναστικής και χτύπησε σε κόντρα στη διεκδίκηση της μπάλας με συμμαθητή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο μαθητής είχε χτυπήσει στο πόδι, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί από τους γιατρούς και να ξεκινήσει διακομιδή του στο Ρίο, για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο μαθητής ενώ παραπονιόταν για πόνους στο πόδι του από το χτύπημα, ξαφνικά κατέρρευσε μέσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών...

Μετά τη μεταφορά του στο Ριο και τις εξετάσεις που υπεβλήθη, ενώ βρισκόταν σε καταστολή, δεν υπήρξε κάποια σαφής εικόνα για το τι προκάλεσε την κατάρρευσή του.

Η οικογένειά του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά του και ρωτούν τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του, αλλά και το τι μπορει να συνέβη στο γιο τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.