Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Οι ιστορίες πίσω από παιδιά-σταρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι διάσημοι που απασχόλησαν τα media με την πολυτάραχη ζωή τους.

Κάποτε ο Michael Jackson είχε δηλώσει: «Πιστεύω ότι κάθε παιδί-σταρ υποφέρει , επειδή αρχίζεις να μεγαλώνεις και θέλουν να σε κρατήσουν μικρό για πάντα».

Αλλά δεν είναι όλοι οι μικροί σταρ ίδιοι. Άλλοι όσο μεγάλωναν μη μπορώντας να διαχειριστούν τον πλούτο και την δόξα κατέληξαν στη φυλακή ή στον εθισμό στα ναρκωτικά. Άλλοι, απλώς συνέχισαν την επιτυχημένη πορεία τους.

Δείτε τους μικρούς σταρ που απασχόλησαν τα media με την πολυτάραχη ζωή τους όταν μεγάλωσαν, με αφορμή τα ευρήματα της αστυνομίας στο λεωφορείο της περιοδείας του Justin Bieber…



Ναρκωτικές ουσίες εντόπισαν οι σουηδικές αρχές στο λεωφορείο που χρησιμοποιεί ο ποπ σταρ Justin Bieber για τις μετακινήσεις του στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας.

«Μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών και ένα όπλο που προκαλεί αναισθησία εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο στο άδειο λεωφορείο το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο στον συναυλιακό χώρο Globen στη Στοκχόλμη όπου ο Μπίμπερ έδωσε συναυλία την Τετάρτη» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λας Μπάιστρομ.


Ο Macaulay Culkin γνωστός από τις ταινίες «Μόνος Στο Σπίτι» παράτησε την υποκριτική στην ηλικία των 14, ενώ όταν ενηλικιώθηκε φήμες τον ήθελαν να είναι εθισμένος στα ναρκωτικά, ενώ το 2004 συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας.


Η ιστορία του «Βασιλιά της Ποπ», που έφυγε από τη ζωή από υπερβολική δόση το 2009, ξεκινά με τις επιτυχίες του οικογενειακού συγκροτήματος Jackson 5. Ο Michael Jackson έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους σταρ που είδε ο κόσμος, πουλώντας περισσότερους από 400 εκατομμύρια δίσκους.


Η Linsday Lohan ξεκίνησε την καριέρα της στο παιδικό μόντελιγκ από την ηλικία των τριών και έγινε στη συνέχεια σταρ του Χόλιγουντ. Ωστόσο, αρκετές φορές η ηθοποιός είχε προβλήματα με τις αρχές. Δημοσιεύματα τη θέλουν να συλλαμβάνεται επειδή οδηγούσε υπό την επιρροή αλκοόλ, ενώ έχει κατηγορηθεί και για κλοπές.


Όπως πολλοί μικροί σταρ, έτσι και η Britney Spears εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο σόου της Disney, Mickey Mouse Club. Η ποπ τραγουδίστρια κέρδισε αργότερα αρκετούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ενώ το 2007 βγήκε από κλινική απεξάρτησης. Την επόμενη μέρα ξύρισε τα μαλλιά της σε κομμωτήριο στο Los Angeles.


Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία του Steven Spielberg «E.T ο εξωγήινος». Ωστόσο μια πολυτάραχη εφηβεία ακολούθησε την Drew Barrymore, η οποία φημολογείται ότι μπήκε σε κλινική απεξάρτησης σε ηλικία μόλις 14 ετών. Πλέον, έχει αφήσει τις κακές συνήθειες και είναι παντρεμένη με τον Will Kopelman, με τον οποίο έχουν και μια κόρη.


Ο Edward Furlong ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός δίπλα στον Arnold Schwarzenegger στον «Εξολοθρευτή». Σήμερα, σε ηλικία 35 ετών, ο Edward Furlong βρίσκεται στη φυλακή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που είχαν τεθεί για την πρώην σύντροφό του. Ο Edward Furlong έχει κατηγορηθεί για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.


Ο Aaron Carter, αδερφός του Nick Carter των Backstreet Boys, έβγαλε το πρώτο άλμπουμ του το 1997 σε ηλικία 10 ετών. Μετά από αρκετά ακόμα άλμπουμ, όταν ήταν νέος, ο Aaron Carter παραδέχτηκε ότι είχε εθιστεί στο ποτό και στα ναρκωτικά.


Ξεκίνησε από stand-up comedian στην ηλικία των 10 ετών και έγινε ευρύτερα γνωστός με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες Transformers και Indiana Jones. Ωστόσο δεν κύλησαν όλα ομαλά για τον Shia LaBeouf, ο οποίος έχει συλληφθεί αρκετές φορές και έχει παραδεχθεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.