Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αποκεφάλισε και διαμέλησε τον άνδρα της με αλυσοπρίονο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σκόρπισε τα μέλη του σε ολόκληρη την πόλη.

Ένα φρικιαστικό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Μεξικό, με μία ψυχολόγο να κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον σύζυγό της και εν συνεχεία διαμέλησε το σώμα του και πέταξε τα μέλη σε κάδους σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο λόγος για τη 40χρονη Maria Alejandra Lafuente Caso η οποία ισχυρίστηκε ότι έπεφτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε καθημερινή βάση.

Σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την «απουσία» του άνδρα της, η 40χρονη έστειλε μήνυμα από το κινητό του άνδρα της σε φίλους του ότι λείπει σε ταξίδι και δεν θα μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν παιδιά βρήκαν σε κάδο απορριμμάτων το κεφάλι του άτυχου άνδρα.
Από τεστ DNA που πραγματοποίησαν οι αρχές κατάφεραν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του θύματος.

«Στην αρχή η σύζυγός του έδειχνε σοκαρισμένη, ωστόσο καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά από λίγο εντοπίσαμε κηλίδες αίματος στο. μπάνιο της. Μετά από πιέσεις ομολόγησε» αναφέρει εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

«Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρήκαμε αλλού τα χέρια, αλλού τα πόδια και αλλού μέλη από το υπόλοιπο σώμα του άνδρα. Τα είχε σκορπίσει σε όλη την πόλη» προσθέτει.

Στην ομολογία της η 40χρονη ψυχολόγος παραδέχθηκε ότι έριξε υπνωτικό στον άνδρα της και εν συνεχεία τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.