Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η σερβιτόρα που έγινε εκατομμυριούχος εξαιτίας μια γάτας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαβάστε την ιστορία της.

Η 29χρονη Tabatha Bundesen από την Αριζόνα των ΗΠΑ είναι η ιδιοκτήτρια της πιο διάσημης, «στριφνής» γάτας που «κυκλοφορεί» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: της γνωστής και μη εξαιρετέας… Grumpy Cat.

Η ζωή της νεαρής γυναίκας άλλαξε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2012, χάρη σε μια αυθόρμητη κίνηση του αδερφού της.


Η ίδια τότε εργαζόταν ως σερβιτόρα και δε μπορούσε να φανταστεί, ούτε στα πιο τρελά της όνειρα, πόσο μεγάλη στροφή θα έπαιρνε η ζωή της και κυρίως… χάρη σε ποιον!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του Business Insider, ο αδερφός της Tabatha αποφάσισε τότε να τραβήξει μια φωτογραφία από την περίεργη μουσούδα της γάτας της και να την ανεβάσει στο Reddit.

Γρήγορα η φωτογραφία έγινε viral και κάπως έτσι «γεννήθηκε» η… Grumpy Cat.



Μέσα σε μόλις 48 ώρες τη γάτα με τη μονίμως σουφρωμένη μουσούδα είχαν δει πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Η γάτα πάσχει από μια μορφή νανισμού, ενώ εξαιτίας της θέσης των κάτω δοντιών της μοιάζει σα να έχει «ζωγραφισμένο» ένα διαρκές συνοφρύωμα στη μουσούδα της.

«Μέσα σε λίγες ημέρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήμουν σε θέση να παραιτηθώ από τη δουλειά μου ως σερβιτόρα. Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά από τότε» δήλωσε η ιδιοκτήτρια της συμπαθέστατης γατούλας στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph.



Μέσα σε δύο χρόνια η Tabatha έχει βγάλει σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια από τις εμφανίσεις της -σταρ πλέον- γάτας της, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εφημερίδας.

«Γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ ιδιαίτερη και μοναδική, αλλά σε καμία περίπτωση δε φανταζόμασταν αυτό που έχει συμβεί» είχε πει η ίδια στα δεύτερα γενέθλια της Grumpy Cat τον περασμένο Απρίλη. «Είχα συνηθίσει να δουλεύω κάθε μέρα και αυτή είναι μια τεράστια αλλαγή ρουτίνας… το να πρέπει να βγάζεις φωτογραφίες από τη γάτα… όλη τη μέρα».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.