Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Παιδεραστές πίσω από τις δολοφονίες 3 αγοριών;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι ερευνά το ενδεχόμενο οι δολοφονίες τριών μικρών αγοριών να σχετίζονται με ένα δίκτυο παιδεραστών, στο οποίο εμπλέκονταν πολιτικοί και δημόσια ιδρύματα, τις δεκαετίες του 1980 και 1990.

Ένα από τα φερόμενα ως θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, ο "Νικ", κατηγόρησε βουλευτές και άλλες προσωπικότητες ότι σχετίζονται με τους φόνους των τριών παιδιών, ηλικίας μεταξύ 7 και 16 ετών, που διαπράχθηκαν στα μέσα των δεκαετιών του '70 και του '80. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το ένα από τα αγόρια παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα από αυτά τα πρόσωπα.

"Η ομάδα μου ερευνά τους πιθανούς φόνους τριών μικρών αγοριών. Η δουλειά μας είναι σε εξέλιξη και εξετάζουμε τους φακέλους των εξαφανισθέντων εκείνης της περιόδου", είπε ο Κένι Μακντόναλντ, ο αξιωματικός της αστυνομίας που έχει αναλάβει την έρευνα. "Μέχρι τώρα, δεν έχουμε βρει πτώματα", πρόσθεσε.

Σε μια "σπαρακτική αφήγηση" ο "Νικ" διηγήθηκε στους αστυνομικούς πως ο ίδιος και πολλά άλλα αγόρια οδηγούνταν σε διάφορα σπίτια του Λονδίνου και των προαστίων της πρωτεύουσας, ακόμη και σε στρατιωτικές βάσεις όπου τα κακοποιούσαν σεξουαλικά πολλοί άνδρες.

Ο "Νικ" υποστήριξε ότι τον κακοποιούσαν σεξουαλικά από τα 7 μέχρι τα 16 του σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Πίμλικο του νοτιοανατολικού Λονδίνου, μια περιοχή όπου κατοικούν πολλοί πολιτικοί.

Η αστυνομία έκανε έκκληση στα παιδιά -σήμερα πλέον μεγάλοι άνδρες- που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στην ίδια περιοχή να εμφανιστούν και να καταθέσουν.

Την περίοδο αυτή η αστυνομία του Σάσεξ ερευνά επίσης την εξαφάνιση και τη δολοφονία ενός 8χρονου αγοριού, του Βισάλ Μεχότρα, το 1981.

Πέρσι το καλοκαίρι τα αρμόδια υπουργεία επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχαν δημοσιευτεί στον Τύπο σύμφωνα με τις οποίες έχουν εξαφανιστεί 114 φάκελοι που αφορούσαν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από το 1979 μέχρι το 1999. Ο ένας από τους φακέλους αφορά την εμπλοκή βουλευτών και άλλων προσωπικοτήτων σε ένα δίκτυο παιδεραστίας.

Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε η υπόθεση του Τζίμι Σάβιλ, του πρώην παρουσιαστή του BBC που πέθανε το 2011 και σήμερα θεωρείται από τη Σκότλαντ Γιαρντ ως "ένας από τους χειρότερους σεξουαλικούς εγκληματίες στην ιστορία της χώρας". Τον περασμένο Ιούλιο ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον υποσχέθηκε "να ρίξει άπλετο φως" και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για ό,τι συνέβη τότε.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.