Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Προορισμοί για τους λάτρεις της σοκολάτας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πέντε λαχταριστές… πρωτεύουσες.

Σας αρέσουν τα ταξίδια και η… σοκολάτα; Τι θα λέγατε να συνδυάσετε τις δύο σας αγάπες… «δύο σε ένα»;

Παρακάτω σας προτείνουμε πέντε γευστικούς προορισμούς για σοκολατόφιλους!

Hershey – Πενσυλβάνια, ΗΠΑ

Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της σοκολάτας. Η αμερικανική αυτή πόλη έχει το παρατσούκλι του «πιο γλυκού μέρους στον κόσμο» και όχι άδικα.



Στο εργοστάσιο σοκολάτας Hershey’s Chocolate World θα βρείτε πολλές παραλλαγές του αγαπημένου σας γλυκού. Αφεθείτε σε μια γευστική περιπέτεια εξερεύνησης και μη διστάσετε να ενδώσετε στον πειρασμό.

Villajoyosa - Ισπανία



Στην ισπανική πόλη Villajoyosa, κοντά στο Αλικάντε της Ισπανίας, έχει την έδρα της η εταιρεία Valor Chocolate, τα προϊόντα της οποίας φημίζονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την τοπική σπεσιαλιτέ: τα κλασικά, ισπανικά churros con chocolate.

Shiroi Koibito Park - Hokkaido, Ιαπωνία



Το Shiroi Koibito είναι ένας τύπος μπισκότου με λευκή σοκολάτα, η οποία είναι η πιο διάσημη σοκολάτα στην Ιαπωνία. Είναι το δημοφιλέστερο σουβενίρ που παίρνουν μαζί τους φεύγοντας οι επισκέπτες της χώρας. Περιηγηθείτε στο εργοστάσιο σοκολάτας Shiroi Koibito και δείτε από κοντά πώς φτιάχνεται το αγαπημένο ιαπωνικό γλυκό.

Oaxaca - Μεξικό



Η Οαχάκα στο Μεξικό αποτελεί το «πνευματικό σπίτι» της σοκολάτας. Η σοκολάτα και το κακάο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεξικανικής κουλτούρας. Αν ταξιδέψετε ποτέ εκεί, μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, για να μάθετε πώς να εντάξετε τη σοκολάτα στη μαγειρική σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.