Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Φιλανθρωπική εκδήλωση στον ξενώνα αστέγων στον Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για τους άπορους.

«Η περίοδος των Χριστουγέννων μας φέρνει πιο κοντά στον συνάνθρωπο, στις ανάγκες και στα προβλήματά του. Καλώ τους Πειραιώτες και όχι μόνο, να έρθουν και να προσφέρουν ό,τι μπορούν για τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας».

Αυτό δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Κορίνα Λαουλάκου, με αφορμή το χριστουγεννιάτικο πάρτι αγάπης και αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων «Ανακούφιση» του δήμου Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19), με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνεται από την ομάδα κοινωνικής δράσης «For A Reason» μαζί με την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων «Action Εστί», σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Από τις 11.00 έως και τις 18.00 θα προσφερθούν γαστρονομικές δημιουργίες, ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται προαιρετική προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης όπως: Χαρτιά υγείας, ξυραφάκια, αφρόλουτρα & σαμπουάν, γάλατα, μπισκότα, κρουασάν, μαρμελάδες, ρούχα, παπούτσια παιδικά και κάλτσες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.