Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η αγορά του Πειραιά στο «μικροσκόπιο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντατικοί έλεγχοι ενόψει των εορτών.

Εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας τροφίμων που αυτή την περίοδο, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων, παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση, πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του καταναλωτή από φαινόμενα αισχροκέρδειας και παραπλάνησης.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά, με έμφαση στα σημεία αιχμής αυτής της περιόδου, δηλαδή στην Κεντρική Αγορά του Ρέντη, στη Δημοτική Αγορά του Πειραιά, στα τελωνεία του Πειραιά, σε κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές, σε καταστήματα πώλησης αλλαντικών και τυροκομικών προϊόντων της πόλης.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ), Παν. Σταμπουλίδη.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της Κεντρικής Αγοράς του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, αλλά και η ανάγκη εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων των δύο μεγάλων αγορών της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.