Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Γνωστός ηθοποιός: Έπεσα θύμα βιασμού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε μια παράξενη εξομολόγηση προχώρησε ο Αμερικανός ηθοποιός Shia LaBeouf, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror.



O γνωστός ηθοποιός υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια του καλλιτεχνικού πρότζεκτ #IAMSORRY που επιμελήθηκε και έτρεξε ο ίδιος στην γκαλερί Cohen στο Λος Άντζελες, τον περασμένο Φεβρουάριο.



Κατά τη διάρκεια του πρότζεκτ ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο της γκαλερί, φορώντας μια σακούλα στο κεφάλι που έγραφε "Δεν είμαι πια διάσημος". Εκεί ο κόσμος μπορούσε να τον επισκεφθεί και να περάσει λίγο πριβέ χρόνο μαζί του.

Μέσα στο μικρό δωμάτιο της γκαλερί λοιπόν συνέβη το μοιραίο.

Όπως ισχυρίζεται ο LaBeouf, μία γυναίκα μπήκε μέσα, τον έγδυσε και τον βίασε, ενώ μάλιστα η κοπέλα του Mia Goth περίμενε ακριβώς απ' έξω.



"Ήρθε μαζί με το σύζυγό της ο οποίος περίμενε απ έξω. Κάθισε στα πόδια μου, με έγδυσε και με βίασε" είπε ο LaBeouf στο Dazed Digital.

"Το αποκορύφωμα ήταν ότι η κοπέλα μου είχε έρθει να με δει και περίμενε κι αυτή στην ουρά. Ήταν του Αγίου Βαλεντίνου κι επειδή κατά τη διάρκεια του πρότζεκτ ζούσα ουσιαστικά μέσα στη γκαλερί. είχαμε χωριστεί για 5 ολόκληρες ημέρες. Πληγώθηκε πολύ. Μπήκε μέσα και μου ζήτησε εξηγήσεις. Αλλά δεν μπορούσα να πω τίποτα . καθόμασταν και οι δύο αμίλητοι, υποφέροντας σιωπηλά" καταλήγει ο LaBeouf.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.